Drogba Fener'e yaklaşıyor

İngiltere'nin yüksek tirajlı yayın organı, Drogba'nın Chelsea'de yedek kaldığı için mutsuz olduğunu duyurarak, "Sezon sonu F.Bahçe'ye gidebilir" dedi

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :28 Nisan 2011
Drogba Fener’e yaklaşıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Drogba iddiası giderek güçleniyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın Bucaspor karşılaşması sonrası uçakta Teknik Direktör Aykut Kocaman'a, "Şampiyon olalım sana sezon sorunda bir sürpriz yapacağım. Hazırlıklı ol" diyerek Drogba'yı ima etmesinin ardından dün de İngiltere'nin en ciddi gazetelerinden The Sun, Drogba için en avantajlı takımın F.Bahçeolduğunu okurlarına duyurdu.

CHELSEA'DE KULÜBEYE MAHKUM
Torres'in devre arasında Chelsea'ye transfer olmasıyla yedek kulübesinin gediklilerinden olan Fildişili futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. The Sun'ın sütunlarına taşıdığı habere göre, Drogba'nın menajeri, Chelsea'nin sportif direktörü Ron Gourlay ile görüştü ve kendisinin geleceğine yönelik olarak sorular sordu.

TOTTENHAM'IN DA LİSTESİNDE
Özellikle Ancelotti'nin gelecek sezonda takımın başında olup olmayacağını sorgulayan Drogba'ya uygun şartların kulüpte olgunlaşmaması halinde ayrılık sinyallerini Gourlay'a iletti. İngiliz kulüplerinden Tottenham'ın golcü oyuncu için pusuda beklediği ancak Drogba'nın ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olmadığı belirtildi. Gazete Drogba'nın Londra'dan ayrılması halinde Fenerbahçe'nin transferde avantajlı bir konuma geçeceğini sütunlarına taşıdı. Drogba'nın da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı da vurgulandı.

BU SEZON 11 GOL KAYDETTİ
Chelsea forması giyen 33 yaşındaki Drogba 7 yıldır İngiliz kulübünde oynuyor. Torres'in devre arasında Chelsea'ye transfer olmasıyla yedek kulübesinin gediklisi haline gelen Fildişili futbolcu ligde oynadığı 33 karşılaşmada fileleri 11 kez sarstı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 gol kaydetti.