Fener'den Kiev saldırısı

Gazeteler Dinamo Kiev'in iki golcüsünün Sarı-Lacivertli takımın transfer listesinde olduğunu iddia ederek, "Bu oyunculardan en az birine İstanbul yolu göründü" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2011 Güncelleme 09 Haziran 2011, 23:52
Fener’den Kiev saldırısı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yabancı transferini büyük bir gizlilik içinde sürdürürken Ukrayna basını Sarı-Lacivertli kulübün Ukrayna Ligi takımlarından Dinamo Kiev'de oynayan Artem Milevskiy ve Andriy Yarmolenko ile ilgilendiğini okurlarına duyurdu.

HEDEF 3 KULVARDA BAŞARI
Gazeteler Fenerbahçe Yönetimi'nin 3 kulvarda başarılı olacak bir kadro kurmak için kolları sıvadığını öne sürerek, "Bu sezon geniş bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe bir süredir Artem Milevskiy ve Andriy Yarmolenko için Ukrayna kulübüyle temaslarını sürdürüyor" dedi. Ukrayna basını Fenerbahçe'nin 2 futbolcudan en az birini renklerine bağlamak istediğini vurgu layak, "Bu transferde gelecek haftadan itibaren çok önemli ilerlemeler yaşanabilir" ifadesini kullandı.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR
Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Lucescu geçen sezon oynanan Beşiktaş-Dinamo Kiev maçında özellikle Milevskiy'e çok dikkat edilmesi konusunda Beşiktaş'ı uyararak Dinamo Kiev'li futbolcunun süratiyle rakip savunmaların kabusu olduğu görüşünü bildirmişti. Ukrayna basını ayrıca Milevskiy ve Yarmolenko'nun Fenerbahçe'ye gitmek istediğine sıcak baktığını yazarak, "Bu transferlerin en az birinin gerçekleşme ihtimali çok yüksek" yorumunda bulundu. Gazeteler Fenerbahçe Yönetimi'nin bu iki transfer için kesenin ağzını açtığını da yazarak, "Gelecek sezon alternatifli bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin bu oyuncuları transfer etmesi hiç sürpriz sayılmamalı. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri büyük" dedi.