Formica koptu geliyor

Galatasaray'ın kulübüyle ve kendisiyle her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli futbolcu Formica'nın bugün İstanbul'da olması bekleniyor

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :10 Ocak 2011
Formica koptu geliyor
Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli oyuncu Formica'nın bugün ya da en geç yarın İstanbul'da olması beklenyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin Arjantin kulübü Newell's Old Boys takımından transfer edeceği Tangocu yıldızın takım arkadaşlarıyla ve ailesiyle veda ettiği ve İstanbul için uçak bileti bile aldığı öğrenildi.

KALECİ DE BU HAFTA BİTECEK
Antalya kampına yetişemeyen Formica'ya lig başlayana kadar hızlandırılmış bir program uygulanması bekleniyor. Formica'nın ev de bakacağı belirlendi. Bu arada kaleci arayışlarına da hız veren Sarı-Kırmızılı yöneticiler Arsenal'li Almunia ile Alkmaar'lı Romero'dan birini bu hafta sonuna kadar bitirecek.