Rüya ikili Elmander&Berbatov

Tecrübeli yıldız, "Berbatov'a 'Buraya gel prens gibi yaşa' dedim" ifadesini kullandı. Yönetim bu hafta içi yapacağı transfer zirvesinde Bulgar futbolcuyu masaya yatıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2012 Güncelleme 20 Mart 2012, 01:57
Rüya ikili Elmander&Berbatov

İÇİNDEKİLER

* 147 kez giydiği Manchester United formasıyla 56 gol atmayı başaran Dimitar Berbatov daha önce Tottenham Hotspur ve Bayer Leverkusen formalarını da giydi

* Bulgar yıldızın menajeri Emil Dançev'in yaptığı, "Sezon sonunda M.United ile yollarımız ayrılacak" açıklaması da transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor

Attığı goller ve oynadığı futbolla Galatasaray'ın liderliğinde en önemli faktörlerden biri olan Johan Elmarder camiaya transfer müjdesi verdi... İsveç basınına açıklamalarda bulunan tecrübeli yıldız, Manchester United formasını giyen Dimitar Berbatov'la Galatasaray'a gelmesi için konuştuğunu söyledi.

VERGİ DE ÖDEMEZSİN!
İstanbul' un güzelliklerini anlatmak için iki ay önce Berbatov'la telefonda görüştüğünü söyleyen Elmander, "Ona 'Buraya gel, prens gibi yaşa' demiştim. Hatta 'Burada vergilere para da ödemezsin' şeklinde espri yapmıştım" ifadesini kullandı. İsveçli yıldızın bu sözleri Galatasaray camiasında büyük heyecan yarattı. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu hafta içi önümüdeki sezonun transferleri görüşmek için toplanacağı öğrenildi. Yönetim bu zirvede Berbatov'un durumunu da masaya yatıracak.

FERGUSON ARTIK ONU İSTEMİYOR
31 yaşındaki golcünün menajerliğini yapan Emil Dancev'in dün yaptığı açıklamalar da transfer ihtimallerini artırdı. Dancev, "Teknik direktör Alex Ferguson ile 3 kez görüştük. Ferguson daha hızlı bir oyun tartı benimsemek istediklerini söyledi. Sezon sonunda Manchester United ile yollarımız ayrılacak" şeklinde konuştu.

BOĞAZ KUSURSUZ!
Öte yandan Elmander, İsveç basınına G.Saray günleri ve Fatih Terim hakkındaki görüşlerini de söyledi. Başarılı futbolcu, "Boğaz gerçekten kusursuz bir atmosfere sahip. Bunu hiçbir yerde bulamazsınız. Fatih Terim çok önemli bir teknik direktör ve benim için büyük şans" açıklamasını yaptı.

BAŞKAN'IN GOLCÜ TANIMINA DA ÇOK UYUYOR!
Başkan Ünal Aysal sezon başında yaptığı bir açıklamada kafasındaki forvet tipini de açıklamıştı. Aysal, "İngiltere'de oynayan, uzun boylu ve beyaz tenli" ifadesini kullanmıştı.

ONU MU KASTETTİ?
Berbatov'un bu tarihe tıpatıp uyması, "Acaba Başkan Berbatov'u mu kastetmişti" yorumlarını da
beraberinde getirdi.