İki yüzlü hayat

Yok böyle kader. Bir oğlu olduğu müjdesiyle hastaneye giden baba, diğer oğlunun ölüm haberini aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2011 Güncelleme 20 Haziran 2011, 02:27
İki yüzlü hayat

İÇİNDEKİLER

Dün Babalar Günü'ydü. Ancak duyanlara "Babalar Günü'nde kaderin böylesi" dedirten olay, önceki gün yaşandı. Konya'nın Selçuklu ilçesi'nde yaşayan Sevda Nadire Özcan'ın (32), saat 18.00 sıralarında doğum sancıları tutunca eşi Mehmet Özcan işte olduğu için komşuları hastaneye götürdü.

HEDİYE BİLGİSAYAR
Çiftin oğulları Abdülkadir, (10) takdir belgesi getirince babasının karne hediyesi olarak aldığı bilgisayarıyla oynamak için evde kaldı. Hastaneye götürülen anne Özcan akşam saatlerinde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Müjdeli haberi telefonla alan baba, hemen hastaneye doğru yola çıktı. Bu sırada evde yalnız başına kalan Abdülkadir ise 6. katta oturan bir arkadaşından oyun CD'si almak için telefonlaştı.

BİRKAÇ DAKİKAYLA
Ancak küçük çocuk arkadaşı kapıyı açmayınca merdiven boşluğundaki pencereden eve girmeye çalıştı. Dengesini kaybeden Abdülkadir, 20 metre yükseklikten beton zemine çakılarak öldü. Birkaç dakika önce oğlu olduğu müjdesini alan baba Mehmet Özcan, bu kez telefonda oğlunun ölüm haberini aldı. Evladının cansız bedenine sarılan baba, sinir krizi geçirdi.

EVLADA SON VEDA
Abdülkadir, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Bir oğlunu dünyaya getirirken, diğerinin öldüğünden habersiz olan anne ise kucağındaki bebeğiyle hastane morguna koştu. Evladının cansız bedenine sarılan genç kadın sinir krizi geçirdi. Acılı baba Mehmet Özcan, oğlunun mezarına dokunarak veda etti...