Bilm'ece

Gol sevincini eliyle 'E' işareti yaparak gösteren Sercan Yıldırım ve Ece Erken, 'Aşk yok' diyor, ancak çift birbirinden ayrılmıyor

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 24 Aralık 2010
Bilm’ece

İÇİNDEKİLER

Yeşil sahalardaki başarısıyla olduğu kadar özel hayatıyla da konuşulan Bursasporlu Sercan Yıldırım, yine magazin gündemine yerleşti. Genç futbolcunun, geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği-Bursaspor maçında attığı ilk golden sonra eliyle "E" işareti yapması çok konuşulmuştu. Herkes bu "E" harfiyle Sercan Yıldırım'ın bir süre önce adının birlikte anıldığı Ece Erken'i işaret ettiğini sandı. Sercan Yıldırım, "O işareti annem için yapmıştım" derken Ece Erken isimli sunucu "Sercan benim arkadaşım" diye açıklama yaptı.

SERCAN'DAN SES YOK
Bu olayın üzerinden 1 hafta bile geçmeden Sercan Yıldırım ile Ece Erken, birlikte görüntülendi. Arkadaşlarıyla Arnavutköy'deki Bodrum Mantı'da yemek yiyen ikiliyi kalabalık bir gazeteci topluluğu bekliyordu. Futbolcu, tek bir kelime etmezken Ece Erken basını görünce "Arkadaşız" açıklamasını yineledi.

BURSA'DAN ÇOK İSTANBUL'DA
Yeşil-beyazlı takımın yıldız ismi Sercan Yıldırım, maç ve antrenmanlarından fırsat buldukça İstanbul gecelerinde boy gösteriyor.