Arda ve çetesi Elano'ya karşı

Başta Arda olmak üzere Türk futbolcuların, Elano'ya bilerek pas atmadığı iddia ediliyor. Yeni yönetici Adil Emecan da Panathinaikos maçında bu duruma isyan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2009 Güncelleme 05 Aralık 2009, 09:28
Arda ve çetesi Elano’ya karşı

İÇİNDEKİLER

TAKIMDA CEPHE OLUŞTU
Brezilya Milli Takımı'nda harikalar yaratmasına rağmen G.Saray'da kayıpları oynayan Elano'nun sırrı çözüldü!.. Sarı-Kırmızılılar'da başta kaptan Arda olmak üzere Türk futbolcuların Sambacı'yla aralarının bozuk olduğu, hatta bu yüzden maçlarda bilerek pas atmadıkları öne sürülüyor. Panathinaikos karşılaşmasında da bu durum sıkça yaşandı.

İŞTE EN İYİ 8 TÜRK FUTBOLCU!

SORUN YÜKSEK ÜCRET!
Elano'nun aldığı yüksek ücretin takım içinde büyük sorun yarattığı, bu yüzden Türk futbolcuların Brezilyalı yıldıza cephe aldıkları iddia ediliyor. Yeni yönetici Adil Emecan'ın Panathinaikos maçı sırasında yanında bulunan arkadaşlarına, "Elano'ya hiç pas atmıyorlar. Adam sürekli elini kaldırıyor ama kimse onu görmüyor" demesi da dikkatleri çekti.

FORMASINA TAPAN FUTBOLCULAR!

ŞAMPİYONLUK İÇİN MUM DİKTİ
Güneydoğu ziyaretleriyle dikkat çeken Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın dünkü durağı Mardin'di... Sabah saatlerinde özel uçakla Mardin'e giden Polat, Midyat'ta Galatasaray Spor Okulu'nun açılışını yaptı. Halkın çok büyük ilgi gösterdiği Polat ardından da Mor Gabriyel Manastırı'nı ziyaret etti ve şampiyonluk için mum dikti. Manastırın girişinde görevli, "İlk kez büyük bir kulübün başkanı buraya geliyor. Size çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'A GELEN EN İYİ YABANCILAR!

İLK DEVREYİ KAPATTI

Panathinaikos maçında omzundan sakatlanan Gökhan Zan'ın pazartesi günü bıçak altına yatacağı açıklandı. Dünkü idmana çıkmayan Elano ve Sabri'nin de Büyükşehir maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ!

TT ARENA AÇIKLAMASI
Futbol Federasyonu, Seyrantepe'ye yapılan TT Arena'nın UEFA kriterlerine uymadığına dair haberlere açıklık getirdi. Açıklamada, "Stat ufak bir düzenlemeyle şampiyona finalleri oynanabilecek duruma gelecek" denildi.

YEŞİL YONCALAR EZİLDİ
Yunan basını, Ali Sami Yen'de Galatasaray'a 1-0 yenilen Panathinaikos'un ezildiğini yazdı. Gazeteler, Yeşil Yoncalar'ın İstanbul'da bir şamar daha yediğini, bu skorla gruptan çıkmanın riske girdiğini ifade etti.

EN İYİ KALECİLER