Daum'un ilk aşkı!

Sevilla'da forma giyen Fabiano için yönetim İspanya'ya çıkarma yapacak. Bonservisin makul bir fiyata çekilmesi halinde Brezilyalı golcü için Başkan Aziz Yıldırım her türlü fedakarlığı yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2009 Güncelleme 25 Aralık 2009, 14:26
Daum’un ilk aşkı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, teknik direktör Daum'un sezon başındaki transfer döneminde ısrarla kadroda görmek istediği ama yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği Luis Fabiano için yeniden kolları sıvadı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Brezilyalı golcünün bonservisini makul bir fiyata çekmek için uğraştığı öğrenildi. Bonservisin makul bir fiyata çekilmesi halinde Fabiano, Fenerbahçe forması giyecek.

DÜNYANIN EN ZENGİN KLÜPLERİ ARASINDA FENERBAHÇE DE VAR

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRK FUTBOLUNUN ENLERİ

HANGİ FUTBOLCU KAÇ YAŞINDA?


İşte müthiş istatistikler
Bu arada Fener'den ayrılan Roberto Carlos'un da "Başkan beni unutturacak bir Brezilyalı getirebilir" sözleriyle Luis Fabiano'yu kastettiği de ortaya çıkmış oldu. Sevilla'da toplam 106 maçta forma giyen Fabiano, bu karşılaşmalarda 51 gole imza atmayı başardı. 2003 yılından beri de Brezilya Milli Takım kadrosunda yer alan ve çoğunlukla da ilk 11'de sahaya çıkan sambacı yıldız, milli forma altında da 36 maçta 25 golü var. 1980 doğumlu olan Fabiano, gol vuruşları sürati ve hava hakimiyetiyle komple bir futbolcu.

Güiza'ya sıkı takip
Topuğunda yaşadığı sorun nedeniyle ligin ilk yarısının büyük bir bölümünde adeta acı çekerek oynayan Daniel Güiza için devre arası büyük bir şans oldu. Tatil için ülkesine giden İspanyol futbolcunun tedavisini burada sürdürecek. Kramponlarını bile özel bir aparatla giyen Güiza'ya numarasıdan büyük ayakkabı giymesi de tavsiye gedildi. Eğer yine de topuğundaki iltihap kurumazsa İspanyol golcünün büyük bir olasılıkla ameliyat edileceği öğrenildi.

DÜNYANIN EN ZENGİN KLÜPLERİ ARASINDA FENERBAHÇE DE VAR

Kazım gaza bastı
Fenerbahçe'de herkes tatile çıkarken, idman eksiği bulunan Kazım Kazım, çalışmalarına Samandıra'da devam edecek. Yıldız futbolcu 4 Ocak'a kadar açığını kapatmaya çalışacak.

YEŞİL SAHALARIN ARTİSTLERİ!

EN SEKSİ BAYAN SPORCULAR!


FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ YABANCILARI

FENERBAHÇE'NİN KAPTANLARI!