Fenerbahçe'ye Baptista teklifi

Sarı-Lacivertli kulüple çok iyi ilişkileri olan menajer Figer, Roma'nın satış listesine koyduğu Sambacı'yı önerdi. Son kararı Daum verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2010 Güncelleme 12 Ocak 2010, 18:06
Fenerbahçe’ye Baptista teklifi

İÇİNDEKİLER

TFF MAÇLARIN ŞİFRESİZ YAYININA İZİN VERMEYECEK

"FENERBAHÇE'DE GUİZA ŞOKU" HABERİ İÇİN TIKLAYIN


Transfer çalışmalarını çok gizli bir şekilde sürdüren Fenerbahçe'nin listesine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Lacivertli takımda Alex, Deivid ve Lugano'nun menajerliğini yapan Juan Figer'in yönetimle bir görüşme yaptığı ve Roma'da forma giyen Julio Baptista'nın transferini önerdiği belirlendi. Figer'in yöneticilere, "Roma ekonomik olarak büyük sıkıntıda. Baptista'yı 8 milyon Euro'ya bırakırlar. Orta alanın ve forvetin her yerinde oynar. Çok faydalı olur" dediği ifade edildi.

30 MİLYON EURO FENER'İ DURDURAMAZ

"ASLAN BOMBAYI PATLATIYOR" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

PAVLYUCHENKO İÇİN KLÜBÜ TOTTENHAM'DAN İLK RESMİ AÇIKLAMA

Daha önce de listedeydi
Baptista daha önce de birçok kez Fenerbahçe'nin transfer listesine girmiş fakat yüksek maliyet nedeniyle bir türlü mutlu sona ulaşılamamıştı. Juan Figer'in teklifi sonrasında Brezilyalı yıldızı yine gündemine alan Sarı-Lacivertliler, konuyu teknik direktör Daum'la görüştükten sonra son kararını verecek. Roma'da bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Baptista, 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosunda yer almak için forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.

"HAMİT TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEMİYOR MU" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"KARTAL'DAN TAM 'SAHA' PRES" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"GABRİEL MİLİTO İDDİASI" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"TRABZONSPOR BOMBA TRANSFERİ BİTİRDİ Mİ?" HABERİ İÇİN TIKLAYIN