Fener'de son bomba Madson

Önceki gece Brezilya'dan dönen Aykut Kocaman, yönetime izlediği ve takibe aldığı futbolcular hakkında rapor verdi. Dentinho'da problem çıkarsa daha düşük maliyetli Madson'a imza attırılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2010 Güncelleme 23 Ocak 2010, 11:22
Fener’de son bomba Madson

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın Brezilya'da sadece Dentinho ile ilgilenmediği ortaya çıktı. İzlediği ve temasa geçtiği futbolcular hakkında yönetime rapor veren Kocaman, Santos'da forma giyen süper bücür Madson'u listeye dahil etti. 1.60 boyundaki Madson'un Alanzinho'yu andırdığı ancak fizik olarak çok daha güçlü ve kısa mesafede hızlanabilen bir futbolcu olduğu belirtiliyor. Bu futbolcunun maliyeti ise 2,5 milyon Euro civarında.

33 MAÇTA 9 GOL ATTI!
23 yaşında olan Madson, geçtiğimiz sezon Vasco de Gama'dan Santos'a transfer oldu. Ofansif özelliklere sahip olan futbolcu zaman zaman kanatlarda da görev yapabiliyor. Santos'da forma giydiği 33 maçta 9 golü bulunan Brezilyalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2012 yılında sona eriyor. Bu futbolcuyu F.Bahçe'li Dos Santos'un da çok yakından tanıdığı, birçok maçta karşılıklı oynadıkları ve saha içinde ciddi bir tartışma yaşadığı da gelen haberler arasında.

SAHADAKİ ÇABAMIZ OLAĞANÜSTÜYDÜ
Dün geceki karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Lugano, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Zor koşullarda olağanüstü mücadele ettik. Konsantrasyonumuzu hiç kaybetmedik. Kapalı defansa son bölümde 3 gol attık. Bu bizim şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösterir" dedi. Uruguaylı futbolcu, cezalı duruma düştüğü için üzgün olduğunu da söyledi.

MAÇIN ADAMI DANİ GÜİZA!
Fener'in 2. golünde Özer'e asist yapan Güiza, maçın skorunu ilan eden isim oldu. 16 olumlu pas atan İspanyol yıldız, 4 de kaleyi bulan şut çekti. Güiza son 3 maçında da Denizli'ye gol attı. Ligdeki gol sayısını da 8'e çıkartarak Alex'i geride bıraktı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER