Yılın en inanılmaz haberi!

Avrupa’nın ‘blog’ sitelerinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Arap şehyleriyle F.Bahçe’nin satışı için görüştüğü dedikoduları çalkalanıyor.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 25 Ocak 2010, 16:21
Yılın en inanılmaz haberi!

İÇİNDEKİLER

TRAPATTONİ'DEN İNANILMAZ İSTEKLER-TIKLA

ÖNDER TURACI'NIN DURUMU BELLİ OLDU

Daha bir sene önce de Abramovic'in F.Bahçe'yi satın almak için uğraştığı iddia edilmişti. Son bir iddia da Gürcistan'dan geldi. Dünya futbolundan yer almak isteyen Gürcistan'ın ünlü petrol devi Wissol Grup'un F.Bahçe'nin hisselerine göz diktiği iddia edildi.

FENERBAHÇE BU TRANSFERİ BİTİRECEK

NEİLL'İN YEDEĞİ TECAVÜZDEN TUTUKLANDI

Gürcü Ligi'nde fırtına gibi esen Wissol Avaza takımının da sahibi olan şirketin öncelikle, Azeri ve Ermeni Liglerinden takımlarla anlaşıp, ardından İngiltere Premier Ligi'ne el atmadan Türkiye'den bir devi ele geçirmeye çalıştığı iddia edildi. 8 milyar dolarlık bir futbol bütçesi ayıran Wissol Grup'un Başkanı Samson Pkhakadze'nin tam bir futbol delisi olduğunun altı çizildi.

YETER ARTIK CARLOS

2015 Olimpiyat Oyunlarını düzenlemek için aday olan Gürcistan'ın üyeliğini de destekleyen Wissol Grup'un BP ve Shell gibi dünya devleriyle yarışmak için reklam aracı olarak futbolu kullanmayı planladığı iddia edildi. Bu haberler Amerikan finans kanalı Global News Channell'de yer alan "in focus" isimli programda yer aldı.

KAZIM'A HOCASINDAN MÜTHİŞ DESTEK

GALATASARAY'A KEİTA MÜJDESİ

İŞTE FENER'İN YENİ TUNCAY ŞANLI'SI

BİLETİ ÇOKTAN HAZIR

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER