Burak'ta işlem tamam

Eskişehir'de kiralık olan oyuncu 100 bin Euro karşılığında 3.5 yıllığına kadroya dahil edildi Bir müjde de Umut Bulut'tan geldi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan golcü kalmak istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2010 Güncelleme 30 Ocak 2010, 01:32
Burak’ta işlem tamam

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye verdiği Gökhan Ünal'a karşılık Sarı-Lacivertli takımdan bonservisiyle birlikte aldığı Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncunun 100 bin Euro karşılığında kadroya dahil edildiği kaydedildi. Bordo-Mavili takımla 3.5 yıllık sözleşme imzamayan Burak Yılmaz'ın hafta başında Trabzon'a geçerek basın önünde imza atacağı ve ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Umut sözleşmeye sıcak bakıyor
BORDO-MAVİLİ takıma müjdeli bir haber de golcü oyuncuları Umut Bulut'tan geldi. Trabzonspor, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan oyuncunun, takımda kalmak istediğini duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Umut Bulut'a takımın kaptanlarından biri olarak sözleşmesinin uzatılması yönünde teklifte bulunuldu. Oyuncumuz bu teklife sıcak baktı. Konunun sezon sonu tekrar görüşülmesine karar vedildi" ifadelerine yer verildi.

Trabzon için rövanş günü
Trabzonspor bugün deplasmanda Diyarbakırspor ile karşılaşıyor. Atatürk Stadı'ndaki maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. 19.00'daki mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak. Trabzon'daki ilk maçı Diyarbakırspor kazanmıştı. Bu arada Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Bordo-Mavililer'e Sivas maçında yaşananlardan dolayı 5 bin TL ceza verdi.

Hakyemez görevde

Basketbolda 2. Lig'de mücadele eden ve 1. Lig'i hedefleyen Trabzonspor, basketbol camiasının deneyimli ismi Doğan Hakyemez'i sportif direktör olarak göreve getirdi. Hakyemez, "Trabzonspor'u 1. Lig'e çıkarmak için gece gündüz çalışacağız" diye konuştu.

Avni Aker kapanıyor!
Ordu ile oynanan kupa maçından önce Avni Aker zemini traktör ile temizlenmiş ve bu hale gelmişti. Trabzonspor Yönetimi, bunun üzerine önümüzdeki hafta oynayacağı Manisa maçını İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynamak için Federasyon'a başvurdu.


SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI