Her yerde oynarım

Florya'da sözleşme imzalayan Meksikalı futbolcu "Rijkaard'ın istediği her yerde oynarım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2010 Güncelleme 30 Ocak 2010, 01:38
Her yerde oynarım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Tottenham'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Giovani Dos Santos dün Sarı-Kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzaladı. Sabah sağlık kontrolünden geçen Meksikalı yıldız, öğlen de Florya'da basının karşısına çıktı. Yönetici Murat Yalçındağ ve Galatasaray'ın eski futbolcularından Reha Eken'in katıldığı törende sözleşme imzalayan Dos Santos, "Galatasaray'da oynayacağım ve yeniden Rijkaard'la çalışacağım için çok mutluyum. Forvetin kanatlarında oynamaya alışkınım. Fakat benden istenen her bölgede görev yapabilirim" açıklamasını yaptı.

Sadece 1 milli maça gidecek
Yeni formasını giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirten Dos Santos, Meksika Milli Takımı'nın Bolivya ile oynayacağı maça gitmeyeceğini ve Atletico Madrid maçında görev yapacağını açıkladı. Yıldız futbolcunun sadece 3 Mart'taki Yeni Zelanda maçına gidebileceği öğrenildi. Dos Santos'un böylece yalnızca Eskişehirspor maçında forma giymesi riske girecek. Öte yandan yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferi Meksika basınında da geniş yer buldu. Dos Santos'un İstanbul'a geliş resmini kullanan Esto Gazetesi, "Galatasaray idolünü aldı" manşetini kullandı.

Kewell'ı silmek bize yakışmazdı
Yaklaşık 1.5 aydır bulunduğu İngiltere'den dönen Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, GS TV'ye önemli açıklamalar yaptı. Üstünel, "Taraftarın gönlüne taht kurmuş Kewell'ı 4-6 hafta sürecek bir sakatlık için göndermek Galatasaray etiğine yakışmazdı. Kewell'ın kulübümüze kattığı değerler tartışılmaz. Zaten Kewell'ın gönderilmesi hiçbir zaman gündemimizde değildi. Nonda'yla ilgili kararı da teknik heyet verdi" dedi. Öte yandan Avustralya'da yayın yapan 'au.fourfourtwo' isimli internet sitesi Kewell'ın şubat sonu sahalara döneceğini yazdı.

Polat: Kupaların hepsini istiyoruz
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD'ın Ankara toplantısına katıldı. Polat, "Tüm kupaları istiyoruz. Ekonomik olarak zor bir yılı geride bıraktık. Fakat tünelin sonunda ışığı görüyorum" dedi.

Neredeyim ona bakın!
Cimbom'un formda isni Caner, hakkında yapılan "Fenerbahçeli" iddialarına yanıt verdi. Genç yıldız, "Şu anda hangi takımdayım ona baksınlar. Bu konuda fazla konuşmaya gerek yok" dedi. Caner, bonservisi alınırsa Galatasaray'da kalmak istediğini de söyledi.

Denizli'den Antalya'ya
Ligde yarın oynayacağı Denizli maçı için bugün Denizli'ye gidecek olan Galatasaray, karşılaşma sonrası İstanbul'a dönmeyecek. Sarı-Kırmızılı kafilenin, çarşamba günkü Türkiye Kupası sınavı için Antalya'ya gidip Club Hotel Sera'da kampa girecek.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI