Ve kılıçlar çekildi

Murat Aksu'nun 'İbra' tehdidine karşı Başkan Demirören, "Kimse beni Beşiktaş tarihinden silemeyecek" açıklamasını yaptı. Beşiktaş yarınki Seçimli Olağan Genel Kurul'a son derece gergin bir ortamda giriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2010 Güncelleme 30 Ocak 2010, 01:35
Ve kılıçlar çekildi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yarınki Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde bugün İdari ve Mali Genel Kurul Lütfi Kırdar'da toplanıyor. Başkan adayı Murat Aksu'nun bugünkü Mali Kurul'da yönetimi ibra etmeyeceğini açıkladı. Ancak Aksu, "Bu bireysel bir karardır. Herkes kendi iradesini kullanır" diyerek kendisini destekleyenleri özgür bıraktı! Aksu'nun, "Yönetim ibra edilsin ya da edilmesin, mutlaka hesap soracağız" ifadesini kullandığı bildirildi.

Aksu'nun listesinde fire
Başkan Yıldırım Demirören, Murat Aksu'nun bu açıklamasının ardından "Hayatımı Beşiktaş'a adadım. Beni Beşiktaş tarihinden kimse silemeyecek" açıklamasını yaptı. Yıldırım'ın listesinde bulunan Serdar Adalı ise Şan Ökten Tesisleri'ni bedelsiz yapmayı taahhüd etti. Bu arada Aksu'nun listesinde yer alan Faruk Pala, Aksu'nun yönetimi ibra etmeyecek olmasını etik bulmadığını gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.