Güneş sistemi işe yaradı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni yılda oynanan 7 maçta alınan 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ilgili olarak, "Demek ki Güneş sistemi işe yaradı. Daha iyi olacağız" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Güneş sistemi işe yaradı
Tranzonspor Başkanı Sadri Şener, takımın son dönemde yakaladığı başarıyı esprili bir dille tanımladı. 2010 yılında oynanan 7 maçta alınan 6 galibiyet ve 1 beraberliği değerlendiren Başkan Şener, "Demek ki 'Güneş sistemi' işe yaradı. İlerleyen günlerde çok daya iyi olacağız" dedi. Alternatifli bir kadroları olduğunu belirten Şener, "Hem ligi hem de kupayı hak ettiğimiz yerde bitireceğiz" diye konuştu.

Rize'yi de doldururuz
Sadri Şener, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın Rize'de yapacakları maçla ilgili olaraksa, "Sahamız bakımda olduğu için Avni Aker'de oynayamıyoruz. Manisa maçında İstanbul'da yalnızlık çekmedik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Eminim çarşamba günü (yarın) Rize'yi de dolduracaklar. Onların desteğiyle turu kapan taraf olacağız" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Çakır'a tebrik
Bordo-mavili yönetim ligde önceki gün oynanan Manisaspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı tebrik etti.

Her babayiğit 30 gol atamaz
Trabzonspor'un Kolombiyalısı Teofilo kendisini övmeyi sevmediğini belirterek, "Bir ligde bir sezonda 30 gol atmak kolay değildir" dedi. Avrupa'ya ilk kez geldiğini belirten Teo, "Kariyerimde çok büyük bir adım attım" diye konuştu.

Trabzon'un rotası Rize
Avni Aker Stadı'ndaki çalışmalar nedeniyle Manisa ile İstanbul'da oynayan Trabzon, bu sabah da kupa maçı için Rize'ye gidecek. Dün akşam Trabzon'da çalışan Bordo-Mavililer, Büyükşehir maçı için sabah Rize'ye gidip kampa girecek.

İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler