Polat'ı çıldırttılar

Önceki gün futbolcuları becerisizlikle suçlayan Adnan Polat'ı bu kez de futbolcuların disiplinsiz davranışları deliye döndürdü. Barlarda gezen Jo'ya para cezası vermeye hazırlanan Polat, kaptan Arda ile de özel görüşme yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2010 Güncelleme 10 Şubat 2010, 11:22
Polat’ı çıldırttılar

İÇİNDEKİLER

RIJKAARD'I ARACI KULLANACAK
Önceki gün futbolcularını beceriksizlikle suçlayan Başkan Adnan Polat'tan futbolcularına veryansını devam ediyor... Kayserispor ve Antalyaspor maçlarındaki kötü sonuçlardan sonra yeni transfer Jo'nun sakat sakat gece kulüplerinde boy göstermesi kaptan Arda'nın da özel hayatı nedeniyle magazin sayfalarından inmemesi Adnan Polat'ı adeta çıldırttı. Kıbrıs dönüşü yakın çevresine, dert yanan Polat'ın radikal kararlar alacağını ifade ettiği öğrenildi.

KIBRIS'TA ARAZİ BAKTI
Polat'ın "Bu takımın tek sıkıntısı sakatlık değil. Disiplin sorunu da var. İlk önce Rijkaard kanalından bu işi çözmeye çalışacağım. Eğer halledilmezse o zaman kendi yöntemlerimle bizzat ben çözerim" dediği öğrenildi. Öte yandan Kıbrıs'ta yapılması planlanan tesisler için arazi bakan Adnan Polat, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile biraraya geldi. Eroğlu, "Umarım FIFA bize uyguladığı spor ambargosu ayıbından vazgeçer. Galatasaray'ın yatırımları da bir mesaj olur" dedİ.

ARDA TURAN'DAN ANLAMLI DESTEK
Kaptan Arda Turan, Çocuk Esirgeme Kurumu için düzenlenecek yardım gecesinde sunuculuk yapacak.

VEFALI ARDA
Sadece saha içinde değil özel yaşamında da bir çok kez ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla gönüllere taht kuran Arda Turan, yine bir yardım gecesinde boy göstermeye hazırlanıyor... Galatasaray Kulübü, Çocuk Ezirgeme Kurumu'ndaki çocukların yaşam standarkların yükseltmek için yeni bir proje başlattı.

SEVGİLİDEN DERS ALACAK
Sarı-kırmızılı Kulübün önderliğinde gerçekleyecek yardım gecesinde Ajda Pekkan, Sibel Can, Emel Sayın gibi bir çok ünlü izim çocuklar için bir araya gelecek. 15 Mart'ta yapılacak olan bu organizasyonun sunuculuğunu ise Cimbom'un genç kaptanı Arda yapacak. Arda'nın aynı zamanda sunuculuk yapan sevgilisi Sinam Kobal'den de yardım alacağı öğrenildi.

GALATASARAY'DA DÜRÜST SESLERİ
Galatasaray'da 27 Mart'taki başkanlık seçmini yaklaştıkça heyecan giderek artmaya başladı. Yönetim, Polat'a karşı güçlü bir aday çıkarmayı planlarken, bu ismin Ali Dürüst üzerinde yoğunlaşıldığı öğrenildi. Adaylığını koyması beklenen Adnan Öztürk ve Refik Arkan'ın Polat karşısında şansının az olduğu için muhalefetin, Ali Dürüst'ün etrafında toplanmaya hazırlandığı öğrenildi.

KEİTA EFENDİ KENDİNİ ATIYOR!
Galatasaray maçındaki hakemi eleştiren Kayserisipor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Başkanı Mehmet Özhaseki, Cimbom'un yıldız futbolcusu Keita'ya da gönderme yaptı. Özhaseki, "Makukula'yı defalarca çekip yere indiriyorlar. Faul verilmiyor. Ama Keita efendi, bir artistik numarayla kendini 3 metre ileri fırlatıyor" diyerek Kayserispor'un hakkının yendiğini ifade ediyor.

SANTOS YOK ELANO VAR!
Brezilya milli takımı aday kadrosuna Elano çağırılırken, Fener'li Andre Santos davet edilmedi.

DUNGA VAZGEÇEMİYOR
Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, Galatasaray'da bir türlü istenilen performansa gelemeyen Elano'dan vazgeçmiyor. Brezilyalı hoca, Güney Afrika'da düzenlenecek olan 2010 Dünya Kupası öncesinde İrlanda ile özel bir maç yapacak olan Brezilya'nın aday kadrosuna Elano'yu da çağırdı.

RONALDİNHO DA YOK
Elano ile her fırsatta kıyaslanan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Andre Santos, son haftalardaki başarılı performasına karşın milli takım kadrosuna davet edilmedi. Milan'ın yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun da aday kadroya çağrılması tepki çekti.



FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ