Sen önce Gökhan'ın hesabını ver!

G.Saray Futbol Şubesi Sorumlusu, "Kendilerini dünya kulübü olarak görüp transfer yapmadıklarını söyleyenler önce Gökhan'a nasıl 4 milyon Euro verdiklerini açıklasın. Kimin yanlış transfer yaptığı sezon sonunda belli olacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2010 Güncelleme 10 Şubat 2010, 11:21
Sen önce Gökhan’ın hesabını ver!

İÇİNDEKİLER

Haldun Üstünel açtı ağzını yumdu gözünü... Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Galatasaray devre arasında yanlış transferler yaptı" sözlerine büyük tepki gösterdi. Sarı- Kırmızılı yönetici, "Galatasaray aleyhine açıklama yapan başkanlar kervanına Antalyaspor ve Kayserispor'dan sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın da katılması Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun bir göstergesidir. Kulüp olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk ve onlardan da aynı saygıyı bekledik" dedi.

GALATASARAYLILAR'I KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ


ADNAN POLAT'I ÇILDIRTTILAR

18. KEZ ŞAMPİYONUZ
Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığının sezon sonunda belli olacağını vurgulayan Üstünel, "Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz. Kendisini dünya kulübü olarak görüp transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde Gökhan Ünal'a 4 milyon Euro harcadıklarını nasıl izah edebilirler. Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerle ilgili yorum yapmasını değil, sahada 2 sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz" diye konuştu.


FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ