Karşınızda Galatasaray'ın yeni forveti

Çarşamba günü sahada çok az kaldığı için etkili olamadığını söyleyen yıldız futbolcu, "Fiziki avantajlarım var. Eğer forvette oynarsam çok gol atarım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2010 Güncelleme 13 Şubat 2010, 15:29
Karşınızda Galatasaray’ın yeni forveti

İÇİNDEKİLER

Dikkatleri üzerine çekti

Sakatlıklar nedeniyle büyük bir forvet sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da herkes gol sorununa çözüm arıyor...

Antalyaspor kupa maçında Rijkaard'ın son bir umut olarak oyuna aldığı ve forvette oynattığı Servet Çetin, santrfor oynayabileceğini söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Fiziki avantajını kullanarak etkili olabileceğini söyleyen milli stoper, "Forvette oynarsam çok gol atacağıma inanıyorum" dedi.

Daha çok çalışacağım

Profesyonel bir futbolcunun her mevkide oynaması gerektiğini söyleyen Servet, "Eğer hocam 'çık forvette oyna' derse, bende aslanlar gibi oynar ve golümü atarım. Yeter ki Galatasaray'a bir katkım olsun" ifadesini kullandı. Son haftalarda yedek kalmayı sorun etmediğini belirten yıldız futbolcu, "Bu tamamen teknik bir karardır. Rijkaard'a saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Artık daha fazla çalışarak yeniden formamı almak için elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

Daha yeni ısınıyorum
Antalyaspor maçındaki futbolu alkış alan Elano Blumer, takıma yeni yeni ısındığını söyledi. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, "Sezon başında zorlandım. Yeni bir ülke, yeni bir kültürle iç içeydim. Fakat şimdi çok iyi durumdayım. Bundan sonra her maç daha iyi oynayacağım" dedi. Elano şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını da belirterek, "Mutlu sona ulaşan biz olacağız" iddiasında bulundu.

Arda için kader günü
Cimbom'da sakatlar kervanına katılan son isim olan kaptan Arda'nın durumu bugün kesinleşecek. Yıldız futbolcuya çekilecek MR sonrasında önümüzdeki hafta oynanacak Atletico Madrid maçında görev yapıp yapamayacağı da belli olacak. Arda'nın ne olursa olsun İspanya deplasmanında oynamak istediği fakat MR'ın kötü çıkması halinde doktorların buna müsade etmeyeceği gelen haberler arasında.

Emre'nin sakatlık korkusu
Kayseri ve Antalya maçlarında defansın ortasında Neill'le birlikte görev yapan Emre Güngör'ün tek korkusu sakatlık. Geçen sezon büyük şanssızlıklar yaşadığını söyleyen tecrübeli yıldız, "Yeniden sakatlanacağım ve formamı kaybedeceğim diye çok korkuyorum" dedi.

Böyle bir hatayı nasıl yaptılar?
Nonda'nın Betis'le görüşmesini haber yapan İspanyol basını, Galatasaray yönetimini eleştirdi. Yorumlarda, "Gio'ya nasıl 2.2 milyon Euro ödediler. Bu büyük bir rakam. Ayrıca 16 gol atan Nonda'yı gönderip Gio'yu almak da hata" ifadesi kullanıldı.



FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ