Saracoğlu'na yıkım tehlikesi!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, stadın çevre düzenine zarar verdiği kararına vardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2010 Güncelleme 13 Şubat 2010, 11:03
Saracoğlu’na yıkım tehlikesi!

İÇİNDEKİLER

KENTSEL SPORTİF ALAN DEĞİL!

Bir internet haber sitesinde yer alan haber, dün gündeme bomba gibi düştü. www.habercem.com isimli site, İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nin stat kapasitesinin 2 katına çıkartılarak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevre düzenine zarar verdiği ve kentsel sportif alan projesine uymadığına karar verdiği iddia edildi.

GÖZLER DANIŞTAY'A ÇEVRİLDİ

Haberde davanın Bülent Uğurses isimli kişi tarafından açıldığı, Fenerbahçe Kulübü'nün de kararın ardından Danıştay'a başvurduğu ve Danıştay'ın itirazı kabul etmemesi durumunda Şükrü Saracoğlu Stadı'na sonradan ilave edilen tribünlerin büyük bir kısmının yıkılacağı da ifade edildi. Şimdi tüm gözler Danıştay kararına çevrildi

GÜİZA 2010'DA BOŞ GEÇMİYOR

Topuğundac iddi bir sıkıntısı olmasına rağmen Daniel Güiza rüzgarı esiyor! İspanyol futbolcu, 2010 yılında forma giydiği kupadaki Tokatspor, Antalyaspor ve Bursaspor maçları ile ligdeki Denizlispor karşılaşmasında gol atmayı başardı. Sadece 2. yarıda oyuna girdiği Diyarbakır maçında gol atamadı. Güiza 5'te 4 gibi ciddi bir istatistiğin de sahibi oldu.

MALDONADO GERÇEĞİ

Fenerbahçe kulübü, dün yaptığı açıklamayla Maldonado'nun kulübe maliyetinin 1.5 milyon euro olduğunu açıkladı. Şilili ön libero şu anda Brezilya'da top koşturuyor.

LUGANO, LİLLE MAÇINA HAZIR


Arka adalesinde 1.5 santimlik yırtık olan olan Lugano, 18 Şubat'taki Lille maçında forma giyebilecek. Uruguaylı yıldız, "Teknik ekip izin verirse Lille maçında sahadayım" dedi.

ÖZER HURMACI İÇİN KARAR GÜNÜ


Vida olan ayağında ödem oluşan Özer Hurmacı'nın yarınki Manisaspor deplasmanında oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi.



FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ