'Ne biçim futbol oynuyorsunuz beyler'

Devre arasında arkadaşlarına kızıp, 'Ne biçim futbol oynuyorsunuz beyler ' diye koridorları inleten milli futbolcu, yerini Vederson'a bıraktıktan sonra doğruca soyunma odasına gitti , son iki golü görmedi.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 15 Şubat 2010, 17:35
’Ne biçim futbol oynuyorsunuz beyler’

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Christoph Daum'a tavır aldı. Emre'nin sinirlerini önce Manisasporlu futbolcular bozdu. Ege temsilcisi, Fenerbahçe'nin orta sahada oyun kurmasını engellemek için tatlı sert futbola başvurdu.

Ensesine darbe alan Emre ardından dripling yaparken iki rakibinin sıkıştırması sonucu yerde kaldı. Tecrübeli futbolcu, bu pozisyonun ardından çimleri yumrukladı. Emre'nin sinirlerini bozan ikinci isim Andre Santos oldu. Brezilyalı, müsait pozisyonda Özer'e düz pas vermek yerine fanteziye kaçıp topu kaybetti. Andre Santos, "Garanti oyna" diye uyaran Emre'ye parmağı ile sus işareti yaptı.

Ardından Manisa'nın beraberlik golü geldi. Emre soyunma odasına girerken, koridorları inletti. Tecrübeli futbolcu, "Bu ne biçim futbol beyler. İşinizi ciddiye alın. Böyle top mu oynanır. Kendinizi toparlayın ikinci yarıda bu maçı alalım" diye uyarıda bulundu. Ancak ikinci yarıda da işler kötü gitmeye devam etti.

Daum, Topuz'u oyundan aldıktan sonra Özer'i sağ kanada, Emre'yi de sol kanada çekti. 4 dakika sonra değişiklik tabelasında Emre kendi numarasını görünce koşa koşa saha kenarına geldi ve yedek kulübesine oturmadan doğrudan soyunma odasına gitti. Emre, Daum'un yanından geçerken Alman teknik adamın yüzüne bile bakmadı. Yıldız futbolcu, Isaac ve Gökhan Ünal'ın gollerini ise görmedi. (Milliyet)

HANGİ FUTBOLCU NEREDE DOĞDU? İŞTE CEVABI...

TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

GALATASARAYLI ÜNLÜLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


DÜNYA BU TRANSFERLERİ
KONUŞUYOR