Bu skor kötü değil

UEFA Başkanı Michael Platini, maçı birlikte izlediği Başkan Aziz Yıldırım'a, "Lille şu anda Fransa'nın en iyi futbolunu oynayan takım. 2-1'lik yenilgi dezavantaj değil. Son sözü Fenerbahçe söyleyecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2010 Güncelleme 19 Şubat 2010, 03:27
Bu skor kötü değil

İÇİNDEKİLER

UEFA Kupası 2. tur ilk maçında deplasmanda Lille'e 2-1 yenilen F.Bahçe umutlarını İstanbul'a taşırken, UEFA Başkanı Micheal Platini, maçı birlikte izlediği Başkan Aziz Yıldırım'a F.Bahçe ile ilgili olarak umut dolu sözler söyledi. F.Bahçe'nin deplasmandan kötü bir skorla dönmediğini, İstanbul'daki rövanşta tur şansının yüksek olduğunu söyledi. Platini, "Ne olursa olsun. Son sözü İstanbul'da Fener söyler" ifadesini kullandı.

Gollere tepki vermedi
Fenerbahçe'nin 60. dakikadan sonra oyunun hakimi olduğunu da belirten Platini, şöyle devam etti: "Pozisyonlarda daha dikkatli olsanız, buradan galibiyetle bile ayrılabilirdiniz. Yenilginizin tek sebebi bireysel hatalar. Aynı hatalar tekrarlanmazsa tur Fener'e daha yakın." Yıldırım, bu sözlerinin ardından Platini'ye teşekkür etti ve vedalaştı. Bu arada Platini'nin Lille'in gollerinden sonra hiç tepki vermediği de görüldü.

2 hedefim vardı biri gerçek oldu!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, "Buraya gelirken 2 hedefim vardı. Önce kaybetmemek, sonra gol atmak. İlki değil, ama ikincisi oldu" dedi. Daum, yenilen 2. gol için, "Evet Deniz Barış bu akşam büyük bir hata yaptı ama her futbolcu hata yapabilir. Biz ona destek vereceğiz" ifadesini kullandı.

Fransızlar'ı korku sardı
Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Lille'in 2-1'lik galibiyetinden sonra rövanşla ilgili olarak, "Zor olacak ve Lille'in zayıf zaferi" ifadelerini kullandı. Gazete, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu ve İstanbul'da işlerinin çok zor olduğunu yazdı.




SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

GALATASARAYLI ÜNLÜLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI