Ali Turan Cimbom'a mecburen gelecek!

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelen Ali Turan'ın, "G.Saray'a gitmekten başka çarem yok. Protokol imzaladım. Gitmezsem 5 milyon Euro tazminat öderim" dediği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2010 Güncelleme 23 Şubat 2010, 13:16
Ali Turan Cimbom’a mecburen gelecek!

İÇİNDEKİLER

Ali Turan'ın eli kolu bağlı

Kayserispor ile sözleşmesi devam ederken Galatasaray yöneticileri ile gizlice bir araya gelen ve masaya oturan ve daha sonra kadro dışı bırakılan Ali Turan, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi. İşte bu görüşmenin ardından gelen iddialara göre Ali Turan'ın, Özhaseki'ye, "Elim kolum bağlı. Galatasaray ile protokol imzalarım. Bu protokole uymazsam 5 Milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalırım" ifadesini kullandı.

HANGİ DÜNYA YILDIZI FUTBOLU BIRAKIYOR?


GALATASARAYLILAR BU FUTBOLCUYA DESTEK ÇIKIYOR

FENERBAHÇE-BURSASPOR MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

ABDÜL KADER KEİTA BU TUZAĞA DÜŞMEDİ

TFF'den açıklama gelmedi

Galatasaray, Ali Turan'ın transferinde devre arasında yapılan görüşmelerde Kayserispor Yönetimi'nin istediği 500 bin Euro'luk ücreti vermleye yanaşmamış ve ve bu futbolcunun sezon sonunda serbest kalmasını beklemeye karar vermişti. Öte yöndan Kayserispor Kulübü'nün de Ali Turan ile yaptığı anlaşmada TFF'ye düşük rakamlı bir sözleşme gönderdiği ve bu yolla vergi kaçırdığı da iddia edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu ise henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.



AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER


FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

TÜRKİYE'YE GELİP SONRA YILDIZ OLAN FUTBOLCULAR