Hoca Alman olacak

Siyah-Beyazlılar'da yönetim gelecek sezon için şimdiden düğmeye basıyor. Mustafa Denizli'nin performansından hiç memnun olmayan yönetim, Topmoller ve Thomas Doll için nabız yokluyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2010 Güncelleme 23 Şubat 2010, 09:57
Hoca Alman olacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Avrupa ve Türkiye Kupası'na havlu atan ve ligde ise istikrarsız bir tablo ile yola devam eden Siyah-Beyazlılar'da Futbol Komitesi düğmeye bastı. Yönetimde, Galatasaray derbisinde kaybedilen 2 puanın ardından teknik direktör Mustafa Denizli'ye muhalefet artarken, yönetimin Alman hocalar Gerd Müller ve Thomas Doll için nabız yokladığı kaydedildi.

FENERBAHÇE-BURSASPOR MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

Kadroya da revizyon var

Siyah-beyazlı takımda asbaşkan Serdar Adalı başkanlığında oluşturulan futbol komitesinin yerli ve yabancı oyuncu arayışlarına da hız vediği öğrenildi. Özellikle, Azeri işadamı Mübarek Mansimov'un sağ kolu olan Alaattin Aykaç'ın da futbol komitesine alınmasıyla eli kuvvetlenen Siyah- Beyazlılar'ın Tottenham'lı Pavlyucehnko ve CSKA Moskovalı Krasic için de Aykaç ve Mansimov aracılığıyla harekete geçtiği kaydedildi.

Derbiyi unutun!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, iki puan bıraktıkları Galatasaray derbisi sonrası takımla yaptığı kısa toplantıda maçı unutmalarını istedi. Hiçbir şey kaybetmediklerini belirten deneyimli teknik adam, "Önümüzde daha 39 puan var. Şimdi gidin, dinlenin ve salı (yarın) derbiyi unutup dinlenmiş olarak gelin" dedi.

Nevşehir'e kamp
Siyah-beyazlılar, hafta sonu ligde yapacakları zorlu Kayserispor maçından 2 gün önce Nevşehir'de kampa girmeyi planlıyor.

O pozisyonlar kaçmamalıydı
G.Saray derbisinde ilk 11'de sahaya çıkan Mert Nobre'den öz eleştiri. Girdiği pozisyonları değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Brezilyalı golcü, "Bana yakışmadı. Hocamın güvenini boşa çıkardım. Çok üzgünüm. Takım olarak üzerimizde bir şanssızlık vardı. Bunu kırmamız lazım" dedi.

Kaptan'dan uyarı var!
Siyah-beyazlılar'ın deneyimli kaptanı İbrahim Üzülmez, derbi sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarını uyardı. İstikrar sağlayamazlarsa şampiyon olamayacaklarını belirten Üzülmez, "Artık her maç final, unutmayın" dedi.


AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER


FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

TÜRKİYE'YE GELİP SONRA YILDIZ OLAN FUTBOLCULAR