Rıdvan Dilmen: Sorun Güiza değil

Bursaspor'un arabası 160 yapıyor, Fener 200 yapıyor. Ama Fener 120 ile gidiyor, Bursa 200'ü zorluyor... Dün alınan yenilgi Fenerbahçe'nin sorunlarını açıkça gün yüzüne çıkardı:

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2010 Güncelleme 23 Şubat 2010, 09:26
Rıdvan Dilmen: Sorun Güiza değil

İÇİNDEKİLER

1- Teknik direktörler takımın abisidir, babasıdır. Tribünler Güiza'ya tepki gösterip, "Semih" diye bağırıyor. Ama o yalandan yere çıldırıyor, sonra seyirciye yeniliyor. Daum teknik direktörlüğünü kötü yapmıştır. Evet Güiza; Maradona, Pele değil. Ben de Güiza'nın manyağı değilim. Ama Güiza oyundan çıktıktan sonra Fener'in ilerideki baskısı azaldı. Bursa daha rahat çıktı. Çok net söylüyorum. Semih önemli bir oyuncudur ama böyle giderse dışında gelişen olaylar yüzünden Fener'e zarar verecek.

2- Takımın savunmasında problem var. Bireysel oyuncularında problem var. Alex gibi bir oyuncun var bilgisayarı bozar. Ama taktiğinden savunmanın göbeğine ve kenar beklerine kadar problem var. Özer'in bölgesi yolgeçen hanı gibi. Fenerbahçe'nin sorunu gol atmak değil gol yemek. Bilica'nın ortası yok. Ya çok iyi ya çok kötü. Ne Santos ve ne Cristian var yenilen gollerde. İhaleyi Güiza'ya yüklüyorlar.. Ohhh!.. Senin diğer oyuncuların, hocan ne yapıyor.

3- Daum, Almanya'da demeç verdi. "Bierhoff bütün sorunları çözüyor. Bir teknik adama böyle bir menajer lazım" diyor... Aykut'a mesaj gönderiyor... 'Kızım sana söylüyorum Aykut sen anla"... Samandıra'da sorun var. Böyle bir kaos yaşanıyor. Şampiyonluk bile gelse Aziz Yıldırım bu durumu yargılamalı.

4- Ben yönetimin yerinde olsam Alex'i tutar tüm Güney Amerikalı oyuncuları gönderirim. Yediğin önünde yemediğin arkanda... Ama sahada hiçbir şey vermiyorlar. (NTV'deki yorumundan alınmıştır