Galatasaray'da kim yedek kalacak?

Baros ve Kewell'ın iyileşmesinden sonra kim yedek kalacak? Yıldızların yedek kalması takım içinde sorun yaratır mı? Bülent Tulun, Takvim'in sorularını yanıtladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2010 Güncelleme 24 Şubat 2010, 10:28
Galatasaray’da kim yedek kalacak?

İÇİNDEKİLER

Bülent Tulun: Galatasaray tura çok yakın

* Galatasaray'da bir çok yıldız futbolcu var. Baros ve Kewell'ın iyileşmesinden sonra kim yedek kalacak. Yıldızların yedek kalması takım içinde sorun yaratır mı?

Bu futbolcuların takıma girmeleri mevcut yıldızları zorlamaları için önce hazır olmaları gerekiyor. Baros ve Kewell'ın sakatlıkları çok ciddi. Daha antrenmanlara bile başlamadılar. Zaten ligin bitmesine 12 tane maç var. Bunların son 5-6 haftada iyileştiklerini düşünürsek form tutmaları da epey zaman alır. Maç eksikleri olacaktır. Yani Galatasaray elindeki kadroyla ilerlemek zorunda. Bu yıldızlar yileşse bile bu sorun Rijkaard'ın... Bir yolunu bulacaktır.

* Rijkaard'ın Servet'i yedek bırakmasının arkasında yatan neden sizce nedir? Teknik bir karar mı yoksa her yerde yazıldığı gibi Rijkaard, Servet'e taktı mı?
Ben Rijkaard'ın kimseye takacağını sanmıyorum. Hiç bir teknik direktör kendi bindiği dalı kesmez. Bu kararı tamamen teknik olarak almıştır. Kaldi ki sezon henüz tamamlanmadı. Avrupa lig derken bir çok maç daha var illaki oynayacaktır. Zaten stoper çokluğunda illaki birileri yedek kalacaktı. 5 stoperin olduğu zaman yedek oturan da olacaktır. Ama demekki Rijkaard, Emre Güngör'ü daha yeterli bulmuş. Emre de bu şansı iyi değerlendirdi. Burada Emre Güngör'ü de gösterdiği

* Galatasaray'ın Atletico Madrid karşısındaki tur şansını değerlendirebilir misiniz?
İbre her türlü Galatasaray'ı gösteriyor. Cimbom'un matematik olarak maçı gol yemeden bitirmesi yeterli. Ama Atletico Madrid'e mutlaka gol lazım. Bunun için Madrid saldıracaktır. Yani çok zevkli bir maç bizi bekliyor. Taktik açıdan teknik direktörlere çok iş düşüyor. Ama daha önce de söylediğim gibi, Galatasaray'ın hem skor hem de saha avantajı var.

AVRUPA'DAKİ LEJYONERLERİMİZ!

DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTARLARI!

OCAK AYINDA SERBEST KALACAK YILDIZLAR!

DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİ!