Yaptık! Yine yaparız

Taraftara destek çağrısında bulunan Fenerbahçe Yönetimi, " Mücadele terimizin son damlasına kadar sürecek. Herkes üzerine düşeni yapacak. Yaptık, yine yapacağız ve kazanacağız" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2010 Güncelleme 24 Şubat 2010, 01:28
Yaptık! Yine yaparız

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Bursaspor'a 3-2 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan ve kaosa giren Fenerbahçe'de yönetim resmi internet sitesinden bir deklerasyon yayınladı. Açıklamada birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı. Açıklamada şu sözlere yer verildi: "Takımımız şampiyonluk yarışını en güçlü aday olarak sürdürürken, Türkiye Kupası'na bu kadar yakınken ve UEFA'da 1 gol bile tura yetecekken ümitsizliğe düşme lüksümüz yoktur."

Çünkü biz Fenerbahçeyiz
"12. Adam görevini yerine getirecek ve sahadaki 11 savaşçıyı yalnız bırakmayacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda formasıyla teriyle yıkayan hiçbir futbolcuyu yuhalamayacak. Parçalanmamızı bekleyenler, her sendelememizi kutlama vesilesi olarak görenler boşuna ümitlenecek. Mücadele terimizin son damlasına kadar sürecek. Herkes üzerine düşeni yapacak. Yaptık, yine yapacağız ve kazanacağız. Çünkü biz Fenerbahçeyiz."



AVRUPA'DAKİ LEJYONERLERİMİZ!

DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTARLARI!

OCAK AYINDA SERBEST KALACAK YILDIZLAR!

DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİ!