3'ü gitti, 2'si kaldı!

Türkiye Kupası'nın ardından UEFA'dan elenen Cimbom için Monaco'da Süper Kupası'yı kaldırmak da hayal oldu. Şimdi Galatasaray'da tek hedef lig şampiyonluğuna ulaşıp, Ağustos ayında Türkiye Süper Kupası'nı kazanmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2010 Güncelleme 27 Şubat 2010, 01:15
3’ü gitti, 2’si kaldı!

İÇİNDEKİLER

Sezona süper transferler ve Frank Rijkaard gibi dünyaca ünlü bir teknik adamla başlayan Galatasaray'ın hedeflerinden tek tek uzaklaşmaya başlaması camiada üzüntü yaratıyor. Başkan Adnan Polat'ın sık sık tekrarladığı gibi Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Kupası, Türkiye Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nda mutlu sona ulaşmak isteyen Cimbom için daha şimdiden üç hedef hayal olmuş durumda.

5'TE 0 OLURSA, RIJKAARD NE OLUR?
Türkiye Kupası'nın ardından UEFA Kupası'ndan da trajik bir şekilde elenen Galatasaray için Avrupa Süper Kupası da uzakta kaldı. Şimdi Cimbom'un tek hedefi lig şampiyonluğuna ulaşarak Ağustos ayında Türkiye Süper Kupası'nı kaldırmak. Bu iki hedefe de ulaşılamaması durumunda teknik direktör Frank Rijkaard'ın akibetinin ne olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

CİMBOM'UN SON SAKATI ELANO
Sakatların bir bir düzelmesinin sevincini yaşayan Galatasaray'a Elano'dan kötü haber geldi. Atletico Madrid maçında sakatlanarak 50. dakikada yerine Ayhan'a bırakmak zorunda kalan Brezilyalı yıldızın sol bileğinde kısmi yırtık ve zorlama tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Elano, Kasımpaşa önünde forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dün başlanırken sakatlıkları bulunan Uğur ve Hakan'ın da idmana katılmaması sıkıntı yarattı.

CEHENNEMi SUSTURDUK
Atletico Madrid'in Sami Yen'de son dakikada elde ettiği galibiyet İspanyol basınında geniş yer buldu. Başlıklarda, "Cehennem susturuldu", "Atletico, değeri düşürülen bir cehennemden atladı", "Forlan, Atletico'yu cehennemden çıkardı", "Çok prestijli bir gece" ifadeleri yer aldı.

ALİ SAMİ YEN SERGİSİ AÇILDI
"BİR numaralı Galatasaraylı: Ali Sami Yen" adlı sergisi açılışı Galatasaray Üniversitesi'ndeki Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Galatasaray yönetimi tam kadro olarak açılışa katılırken, Başkan Polat, "Ali Sami Bey olmasaydı, şu an Galatasaray da olmazdı" diye konuştu.

VE KEWELL DÖNÜYOR
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Harry Kewell'ın bu sabah yapılacak idmanda takımla çalışması bekleniyor. Avustralyalı yıldız önümüzdeki hafta forma giyebilecek. Takımın bir diğer sakatı Baros'un da hafta içi takımla idmana katılacağı öğrenildi.


YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN PAHALI FUTBOLCULAR

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN GENÇLERİ

TENİSÇİLERDEN YÜREK HOPLATAN POZLAR