Fener ve Beşiktaş'ı kızdıracak sözler

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Haldun Üstünel ile yaptığı sohbette Bursa'nın, F.Bahçe ve Beşiktaş'tan daha tehlikeli olduğunu söyleyen G.Saray'ın hocası, "11 maçımız kaldı ve hepsi de final niteliğinde... İsteğimiz milli oyuncuların sakat dönmemesi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2010 Güncelleme 04 Mart 2010, 16:43
Fener ve Beşiktaş’ı kızdıracak sözler

İÇİNDEKİLER

G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, İkinci Başkan Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmede F.Bahçe ile Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışında rakip görmediğini Bursaspor'un çok daha tehlikeli olduğunu söyledi. Hollandalı çalıştırıcının, "Bursaspor'un üzerinde şampiyonluk baskısı yok. Ama Fener ile Beşiktaş'ın üzerindeki baskı hata yapmalarını sağlar. Biz ise puan avantajımızı kullanıp mutlu sona ulaşırız" dediği öğrenildi.

ALİ ŞEN'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR


ŞAMPİYON Kİ M OLACAK? G.SARAY MI F.BAHÇE Mİ?


İŞTE FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTEYEN BARÇALI YILDIZ


İLK 4 MAÇIMIZ ÇOK ÖNEMLİ
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün GS TV'nin "Soru-Cevap" programına da önemli açıklamalarda bulundu... İlk 4 haftanın çok zorlu geçeceğine dikkat çeken Hollandalı çalıştırıcı, "Ligin bitmesine 11 maç var. Bunu 11 final maçı olarak değerlendirebiliriz. Bu 11 maça hem fiziksel hem de mental açıdan çok iyi hazırlanıp şampiyonluğa ulaşmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

İRANLI YILDIZ FENERBAHÇE'YE GELİYOR

JO ALVES AYRUPA'DA OYNASAYDI G.SARAY FİNAL OYNARDI


MİLLİ KABUS!
Milli takımlara 9 futbolcu gönderdiklerini belirten Rijkaard, "Genelde milli takımlardan futbolcular sakat döner. Bizim dileğimiz futbolcularımızın aramıza sağlam katılması. Gökhan Zan milli takımda sakatlandı. Aynısını yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Frank Rijkaard'ı mahçup etmem
MEKSİKA Milli Takımı'nın kampında bulunan Giovani Dos Santos, Kalifornia basınına Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rijkaard'ın kendisine verdiği şansı çok iyi değerlendirdiğini belirten Giovani, "Türkiye'de çok mutluyum. Rijkaard'ın bana verdiği şansı çok iyi değerlendireceğim. Zamanla çok daha iyi olacağım" diye konuştu. Öte yandan Giovani'yi Meksika'da aldattığı için ülkesinde büyük tepki çeken şarkıcı Belinda, Twitter'deki sayfasına, "Tek aşkım Gio.. Şuan çok uzaklarda ama onu çok özledik" diye yazdı.

FUTBOLCULAR DAUM'DAN NEFRET EDİYOR

FENERBAHÇE'YE MÜJDELİ HABER!

GALATASARAYLILAR BU SORUNUN CEVABINI MERAK EDİYOR


14 eksikle idman

PAZARTESİ günü Eskişehir ile zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray, sakat ve milli takımlarda bulunan futbolcularından yoksun olarak hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları süren Baros, H.Balta, Kewell, G.Zan ve Uğur takımdan ayrı çalışırken, milli takımlarda bulunan Arda, Sabri, Servet, Caner, Emre Güngör, Serkan Kurtuluş, Elano, Keita, Giovani idmana katılamadı.

A2 derbisi Cimbom'un
A2 FUTBOL Ligi'nde lider Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada, Sarı-Kırmızılı takımın tek golünü 77. dakikada Anıl Dilaver attı.

Renk seçimi 12 Mart'ta
G.SARAY Kulübü'nde 20-27 Mart tarihlerindeki olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi, başkan adaylarının oy pusululara ıiçin renk seçimi 12 Mart'ta yapılacak. Konuya ilişkin toplantı Mecidiyeköy'deki kulüp binasında 15.00'te düzenlenecek.

HAGİ'DEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

HEM G.SARAY'DA HEM DE F.BAHÇE'DE TOP KOŞTURDULAR