Bu telefon Terim'i çıldırttı

Hollandalı hoca, Oğuz Çetin aracılığıyla tecrübeli yıldıza müjdeyi verdi... Fatih "Gurur duyarım" dedi. Sırada Toraman var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2010 Güncelleme 12 Mart 2010, 01:55
Bu telefon Terim’i çıldırttı

İÇİNDEKİLER

Milli Takım'ın hocası Guus Hiddink daha Türkiye'ye ayak basmadan kadroda revizyona başladı... Hollandalı hocanın, Fatih Terim'in yaşadığı sorunlar nedeniyle Milli Takım'dan sildiği Fatih Tekke'yi kadroya çağırma kararı aldığı ortaya çıktı. Hiddink'ten gerekli bilgiları alan antrenör Oğuz Çetin'in Rubin Kazan forması giyen Fatih'le telefonda görüşerek, "Hiddink seni yeniden kadroya alacak. Hazır ol" ifadesini kullandı.

Görev için her zaman hazırım
Çetin'in sözleri nedeniyle çok mutlu olan Fatih Tekke'nin, "Bu görev için her zaman hazırım. Gurur duyarım" yanıtını verdiği öğrenildi. Hiddink'in, Fatih Terim'le sorun yaşayan bir başka isim olan İbrahim Toraman'ı da kadroya almayı düşündüğü, bu konudaki kararını önümüzdeki günlerde tecrübeli yıldıza ileteceği belirlendi.

Pazartesi günü İstanbul'da
Hiddink'in pazartesi İstanbul'a geleceği açıklandı. Hollandalı hoca, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'le basın toplantısı düzenleyecek.




SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!