Jo ve Baros Fenerbahçe'ye

A.Gücü ve Trabzon karşılaşmalarını kazasız atlatmayı hedefleyen Rijkaard'ın esas hedefi, Baros ile Jo'yu Fenerbahçe derbisinde yan yana oynatmak...

Giriş Tarihi 12 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 12 Mart 2010, 10:18
Jo ve Baros Fenerbahçe’ye

İÇİNDEKİLER

FORMSUZLAR KULÜBEYE

Frank Rijkaard'ın, Ali Sami Yen'de yapılacak Ankaragücü maçı öncesinde bazı formsuz futbolcularını yedek kulübesine çekerek yerlerine yeni oyuncular süreceği öğrenildi. Savunmada Servet-Emre Güngör değişikliğini düşünen Hollandalı çalıştırıcı, orta sahada Ayhan-Barış ve Mehmet-Mustafa arasında nöbet değişimine hazırlanıyor. Ancak teknik adamın en büyük hedefi Baros'un geri dönmesiyle onu Jo ile çift forvet oynatmak.

ABDULLAH AVCI HANGİ BEŞİKTAŞLI'YA KÜFÜR ETTİ?


ARDA TURAN DÜNYANIN 8.HARİKASI

BATUHAN KARADENİZ'İ SENEYE GÖRÜN


SİSTEM DE 4-4-2 OLACAK

Rijkaard, işte bu çift forvet hedefini de özellikle Fenerbahçe derbisinde gerçekleştirmeye niyetleniyor. Baros'un tam kapasiteyle geri dönmesinin ardından, kalan haftalarda sistemini değiştirecek olan tecrübeli hoca, 4-4-2 sistemine dayanan çift forvet düzenine geçecek. F.Bahçe karşılaşması ve sonrasındaki maçlarda takımını sahaya Jo-Baros şeklinde çift forvetle çıkaracak olan Rijkaard'ın, gol kısırlığına çare arayacağı vurgulandı.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI

FENERBAHÇE'DE OYNADI, BEŞİKTAŞLI OLDU

ONUN HAKKINDA ÖLDÜ DENİLDİ AMA O DİRİLDİ

FENERBAHÇE'NİN YÜKSELEN YILDIZI

SERVET ÇETİN'İN ÖYLE BİR HAYAT HİKAYESİ VAR Kİ...

HASAN ŞAŞ'IN REKORUNU KİM KIRACAK?