Keita’ya 14 milyon euroluk teklif

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, “İki futbolcumuza 14 milyon euroluk teklif var” diyerek işaret ettiği yıldızların kaptan Arda ve Keita olduğu belirlendi. Fildişi Sahilli oyuncuya, Manchester City ve Everton’un talip olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 16 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2010, 09:55
Keita’ya 14 milyon euroluk teklif

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın sezon başında Lyon'dan 8.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Abdul Kader Keita'ya, İngiltere Premier Lig'in köklü kulüpleri Manchester City ve Everton'un resmen talip oldukları ortaya çıktı.

FRANK RİJKAARD'A İKİ SÜPER TEKLİF


Sarı-kırmızılı forma altında ortaya koyduğu müthiş performansla eski günlerine geri dönen Fildişi Sahilli futbolcuyu uzun süredir takip eden İngiliz ekiplerinin, Cim-Bom'un kapısını çaldıkları öğrenildi. Başkan Adnan Polat'ın bir süre önce, "İki oyuncumuza 14 milyon euroluk teklif var. Ancak onları satmayı düşünmüyoruz" diyerek işaret ettiği yıldızların kaptan Arda ve Keita olduğu belirlendi.

ADNAN POLAT'TAN FUTBOLCULARA JEST

Arap sermayesi tarafından satın alındıktan sonra Avrupa'yı sarsan transferlere imza atan Manchester City ile Everton'un, İngiliz basınında, Premier Lig'de oynamak istediği yönünde haberler çıkan Keita'yı kadrolarına katmaya kararlı oldukları kaydedildi. Galatasaray'dan ilk planda olumsuz yanıt alan İngiliz ekiplerinin geri adım atmadıkları ve sezon sonu yeni bir teklifle sarı-kırmızılı kulübe başvuracakları ifade edildi.

Polat: Keita'yı satmam

Başkan Polat'ın ise taraftarların sevgilisi haline gelen Keita'yı satmayı kesinlikle düşünmediği vurgulandı. Gelecek sezonun ikinci yarısında Türk Telekom Arena Stadı'na taşınacak olan Cim-Bom'un kadrosunu yeni yıldızlarla takviye etmenin planlarını yapan Polat'ın, Keita ve Arda için gelen teklifleri geri çevirmeye devam edeceği öğrenildi.

Abdul Kader Keita, Temmuz 2007'de Lille'den 16.8 milyon euro karşılığında Lyon'a transfer olmuş, ancak bu kulüpte aradığını bulamayınca Galatasaray'a gelmişti. (Milliyet)


FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ