Semih'e 3 büyük kulüpten teklif

Fenerbahçe'den ayrılmaya karar veren Semih Şentürk'e üç büyük kulüpten teklif... Cerezo, Güiza’nın ‘kral’ken ayrıldığı yeni takımı için Semih’te ısrarcı…

Giriş Tarihi 17 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 17 Mart 2010, 08:39
Semih’e 3 büyük kulüpten teklif

İÇİNDEKİLER

Vatan'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'de üzerine yapışan 'nöbetçi golcü' kimliğinden bir türlü kurtulamayan Semih Şentürk'e Avrupa'dan talipler bitmek bilmiyor... 11 yıldır sarı-lacivertlilerde forma giyen Semih'in avukatı ve menajeri Şenol Çilek, yıldız golcünün sezon sonunda Avrupa'ya gidebileceğini ifade etti:

'ANLAŞALIM YETER'


"SEZON sonunda F.Bahçe yönetimiyle oturup konuşacağız. Rakamlar üzerinde anlaşırsak devam edeceğiz. Anlaşamazsak, her profesyonel futbolcu gibi Semih kendi yolunu çizecek. Şunu net bir biçimde söylemek istiyorum. Semih'in F.Bahçe'yle herhangi bir sorunu yok.

FAKAT Semih, Avrupa'da futbol oynamak istiyor. Ama bu durumu kafasında F.Bahçe'yi bitirdiği şeklinde yorumlamak doğru değil. 11 yıldan bu yana F.Bahçe'de aynı pozisyonda oynuyor. Altyapıdan yetişip, şu an için kadroda bulunan tek futbolcu zaten. Böyle bakıldığında 'Semih Şentürk, F.Bahçe'de oynamak istemiyor' yorumu yapmak yanlış olur. Juventus, Mallorca ve Palermo ciddi şekilde Semih'le ilgileniyor.

AZİZ Yıldırım'ın "Semih takım içerisinden bilgi sızdırıyor" şeklinde bir konuşma yaptığına da inanmıyorum. Sayın başkanın böyle bir şey söyleyeceğine inanmıyorum. Semih'e Avrupa'nın pek çok ülkesinden ciddi teklifler alıyoruz. F.Bahçe yönetiminin de bize iletmiş olduğu bir sıkıntı da yok."

SONRA ATLETICO'YA

Gelecek sezon Mallorca'yı satın alma planı yapan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo menajerler aracılığıyla Semih'i istediklerini iletti. Ancak Semih Atletico'ya değil Mallorca'ya alınacak ve göstereceği performansa bağlı olarak da daha sonraki dönemde Atletico'ya transfer olabilecek. Güiza'nın gol krallığı yaşadığı eski takımı olan Mallorca şu anda La Liga'da 5. sırada yer alıyor ve Avrupa kupalarına katılmak için iddialı durumda.

DÜNDEN BUGÜNE MİLLİ TAKIM HOCALARI

TÜRK FUTBOLUNUN REKOR TRANSFERLERİ

TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ KADROSU

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FUTBOLCULAR NERELERE YATIRIM YAPIYOR?