Daum Fener'de ayrılıyor?

Yardımcı antrenör Kostner ile ligi tamamlamayı hedefleyen Alman ekibi, Fenerbahçe’deki durumu pamuk ipliğine bağlı olan Daum’u yeni sezonda takımın başına getirmeyi hedefliyor.

Giriş Tarihi 20 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2010, 09:42
Daum Fener’de ayrılıyor?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Daum'a Almanya'dan talip çıktı... Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg gelecek sezon için Christoph Daum'u takımın başına getirmeyi düşünüyor... Dzeko'lu, Misimovic'li ve Grafite'li kadrosuyla geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Wolfsburg, teknik direktör Felix Magath'ın sezon başında Schalke'ye geçmesinin ardından eski günlerine bir türlü dönemiyor.

İŞTE FENERBAHÇE'Yİ KARIŞTIRACAK İDDİA

BEŞİKTAŞ'TAN GİTTİ GOLLERİ DİZMEYE BAŞLADI

Magath'ın yerine takımın başına Armin Veh getirildi. Ancak Veh, şampiyon takımda tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı. Veh'in gönderilmesinin ardından sezon sonuna kadar takım yardımcı antrenörlerden Lorenz Günther Kostner'e emanet edildi.

ŞANSI BİR HAYLİ FAZLA

Ancak yeni sezona daha tecrübeli bir teknik adam ile girmek isteyen Wolfsburg, Fenerbahçe'de sıkıntılı günler yaşayan ve sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Daum'u gündemine aldı. Alman hocanın dışında birkaç isim de listede yer alıyor. Ancak bu isimlerin çoğunun mevcut takımlarıyla sözleşmeleri bulunduğu için Daum'un şansının diğer adaylar arasında arttığı ifade edildi. (Habertürk)



TEKNİK ADAMLAR NE KADAR KAZANIYOR?

TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ KALECİLERİ

KİMLER 10'U GİYİYOR?

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI

BU MAÇLARI UNUTMAK NE MÜMKÜN!