İşte Daum'un derbi şifresi

Şifresi sabır... Teknik Direktör Daum, derbi öncesi yaptığı son taktik toplantıda, oyuncularına isteklerini tek tek sıraladı

Giriş Tarihi 28 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2010, 18:15
İşte Daum’un derbi şifresi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, dün sabah tesislerde topladığı oyuncularına son bir konuşma yaptı ve Galatasaray karşısında takımdan istediği iki şeyi açıkladı. Alman çalıştırıcı, derbide sakin, çok paslı ve mücadeleci bir oyun ortaya koymaları gerektiğini belirtip, "Öncelikle sizden sabırlı olmanızı istiyoruz. Ayrıca gergin olmanıza da gerek yok" ifadelerini kullandı.

BU DERBİLERİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?

Bursaspor'un aldığı yenilgi ile şampiyonluk yarışının yeniden başladığının altını çizen Daum, futbolcularından derbide son günlerdeki çıkışlarını sürdürmeleri için dikkatli olmalarını, özellikle savunmada riske girmemelerini istedi.

Galatarasay'ın oyun özellikleri hakkında da takımına bilgiler veren tecrübeli çalıştırıcı, rakipte dikkat edilmesi gereken oyuncuları sıralayıp, bu isimlerin saha içinde yapabileceklerini tek tek anlattı, alınacak önlemleri ezberletmeye çalıştı. 'Sorunlar geride kalacak'

Takımın sabretmesi, iyi pas yapıp, mücadele ederken yardımlaşması halinde sahada istediğini elde edebileceğini kaydeden Christoph Daum, "Artık iyi futbolla kazanma zamanı geldi. Derbiden alacağımız galibiyet tüm sorunlarımızın geride kalmasını sağlayacaktır. Biz güçlü bir ekimiz. Bunu sahaya yansıtmalıyız. Ben size güveniyorum. Eğer üç puana ulaşırsak kalan haftalarda önümüz açılacaktır" diye konuştu.

KULÜBEDE ÇÜRÜYEN MİLYON EUROLAR

SPORCULARIN BATIL İNANÇLARI

KOMİK FUTBOL GAFLARI

PAS ATIYORLAR DİYE TAKIMDAN AYRILDI

SON 10 YILIN EN İYİSİ