Öp Volkan'ın elini

F.Bahçe'nin başarılı kalecisi 90'da Keita'nın dönerek yaptığı sert vuruşta topu tokatlayarak galibiyette büyük rol oynadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2010 Güncelleme 29 Mart 2010, 08:57
Öp Volkan’ın elini

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin tecrübeli eldiveni Volkan Demirel, G.Saray önünde elde edilen galibiyette büyük rol oynadı. Maçın 90. dakikasında Keita'nın ceza sahası içinde dönerek yaptığı sert vuruşu son anda tokatlayan Volkan takımının galibiyetinde çok büyük rol oynadı.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ

Volkan maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bu kadar söylentilere, eylemlere, kötü giden her şeye rağmen Ali Sami Yen'de G.Saray'dan çok güzel bir oyunla 3 puan almak bizi mutlu etti. Bizim için sezon yeni başlıyor. İnşallah sezon sonunda bu güzellikleri devam ettireceğiz.. Şampiyonluğu çok istiyoruz. Böyle oynarsak olacağız" dedi.

DERBİYİ TÜM DÜNYA İZLEDİ
Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan G.Saray-F.Fahçe derbisi nefes keserken bu karşılaşma birçok ülkeden naklen yayınlandı. Dünyanın en önemli derbileri arasında gösterilen karşılaşma Sudan'da da büyük bir ilgiyle takip edildi. Sudanlılar, pozisyonlarda oldukça heyecanlıydı.

İLK KEZ GOL ATAMADILAR
Cimbom bu sezon evsahibi olduğu 14 lig maçında ilk kez mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı takım daha önce oynadığı 13 iç saha maçında 10 galibiyet, 3 beraberlik almıştı. Evinde 13 maçta 32 gol atan Cimbom ilk kez fileleri sarsamadı.

OTOBÜSÜ TAŞLADILAR!
Sarı-Lacivertli kafile maçtan 1 saat 20 dakika önce stata geldi. Ancak Ali Sami Yen Stadı'na yakın noktada bulunan Galatasaraylı bazı taraftarlar, Fenerbahçe otobüsüne yabancı maddeler attılar. Otobüsün camı hasar gördü.

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

TÜRK TARİHİNİN EN İYİ KADROSU

UNUTULMAZ PANZERLER!

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

BİR TEKMEYLE SÖNEN HAYATLAR