OLCAN ZORU BAŞARDI
Karadeniz Fırtınası maça hızlı başlayan taraftı. Henüz 4. dakikada Olcan Adın gole çok yaklaştı. Olcan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Isaksson'a nişanladı ve Trabzonspor mutlak bir golden oldu.
8 DAKİKADA 2 GOL
7. dakikada ise kornerden gelen topta Ernst'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 27. dakikada Kasımpaşalı Adem'in sert şutu az farkla auta çıktı. 37'de Paşa golü buldu. Ibricic'in ara paında Viduez topu Onur'un altından ağlara gönderdi. İlk yarı biterken ise Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Adem'in kafa vuruşu üst direkten döndü. Topu Uche ağlara gönderdi: 2-0.
HALİL'İN GOLÜ GÜME GİTTİ
İkinci yarının ilk 15 dakikasında Trabzonspor baskısı vardı. 75. dakikada Celustka'nın ortasına Olcan iyi yükseldi, vuruşu direkten döndü. Dönen topu boş kaleye Henrique gönderemedi. 83'te Henrique'nin kafası ağlarla buluştu ama karar ofsayttı. 1 dakika sonra Halil yine kafayla topu ağlara gönderdi ama hakem faul kararı verdi. Nizami gol böylece güme gitti.
TEHLİKE ÇEMBERİNDE
KASIMPAŞA'ya kaybeden Trabzonspor hafta sonunda Beşiktaş ile evinde oynadıktan sonra Bursaspor'a konuk olacak. Bordo- Mavililer'in ligde 10 maçı kaldı ve taraftarların yüreği ağzında. Sezon başında şampiyonluk olarak koyulan hedef şimdilerde ise yerini bambaşka bir hedefe bıraktı!
ZOKORA'DAN OBJEKTİF YORUM!
Trabzonspor'un yıldızlarından Zokora, "Tolunay hoca performansımızdan memnun değil ve sonuna kadar haklı" dedi.