Göçek'e toplu isyan!

Hüseyin Göçek'in 58. dakikada Baroni'ye gösterdiği tartışmalı kırmızı kart yine maçın önüne geçti Fenerliler isyan etti. Volkan: "Artık yeter!" Kuyt: "Yine hakem!" Yanal: "Sivas maçı gibi..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2014 Güncelleme 25 Şubat 2014, 00:51
Göçek’e toplu isyan!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Cristian Baroni, Elazığspor karşılaşmasında direkt olarak kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu pozisyon geceye damga vurdu. Elazığsporlu Onur kendisinden sıyrılmak üzere olan Cristian Baroni'nin bacaklarına arkasından sarılarak düşürdü. Yerden kalkmaya çalışan Brezilyalı futbolcu üzerine yatan rakibini ayaklarıyla iterek üzerinden attı. Hakem Hüseyin Göçek yardımcısının uyarısıyla hemen Cristian'ın yanına gelip kırmızı kart gösterdi. Bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli futbolcular sahada, Sarı- Lacivertli taraftarlar da sosyal medyada çılgına döndü.. Fenerli futbolcular uzun süre maçın hakemi Göçek'e itiraz etse de karar değişmedi. Maç sonunda başta Ersun Yanal olmak üzere Fenerbahçeli futbolcular isyan etti. Kuyt, "Sivas maçındaki pozisyonları izlediğimde iki gece uyuyamamıştım. Heralde bu geceki hatalı pozisyonları izleyince yine uyuyamayacağım" ifadelerini kullandı.

DEMİREL: LİGE ZEVK VERMEYE ÇALIŞIYORLAR
VOLKAN ise "Konuştuğumda ağır konuşurum. 1-2-3 değil, artık yeter. Kim verilecekse bizim maçlarımıza iyice incelensin öyle verilsin. Biz inandık, şu arkadaşları biraz tutarsak (hakemler) biz rahat rahat devam edeceğiz. Biz yardım istemiyoruz, doğru olanı istiyoruz. Sanırım lige zevk vermek istiyorlar, en sonunda zevk veren taraf biz olacağız, merak etmesinler" diyerek maçın hakemi olmak üzere herkesi topa tuttu!..

ART NİYETLİ ATILAN BİR TEKME KESİNLİKLE YOK
TWİTTER'da da Göçek'e büyük tepki vardı. Sarı-Lacivertli taraftarlar F.Bahçe'nin önünün kesildiğini belirterek "Cristian'ın kırmızı kartlık pozisyonunda, Baroni kendisinin ayaklarına sarılan Onur'u gayri ihtiyari itmek istedi. Kesinlikle tekme atma gibi bir olay yok. Yardımcı hakemin itirazıyla gösterilen kırmızı kart art niyetli. Ama bu engellemelere rağmen yine de şampiyon olacağız" yorumlarını yaptı.

MERK: SARI BiLE VERMEM
Lig Tv yorumcusu Markus Merk: "Cristian burada kendisine sarılan oyuncudan kurtulmaya çalışıyor. Ben sarı kart bile vermem"
Dün gece Hüseyin Göçek'in Cristian Baroni'ye gösterdiği kırmızı kart için, Lig TV'nin Alman hakem yorumcusu Markus Merk net konuştu: "Bu pozisyon için ben değil kırmızı kart sarı kart bile vermem. Bu pozisyonda Cristian Baroni, kendisine faul yapan ve bacaklarına uzun süre sarılan rakibinden kurtulmak istiyor. Burada tekme atıyor demek yanlış olur. Bu pozisyon yanlış yorumlandı. Kırmızı kart hatalı..."

Baroni itiraf bekledi !
BARONİ, kırmızı kartı gördükten sonra Onur'un yanına gitti "Ben sana vurdum mu?" diye sorarak isyan etti. Baroni, Semih gibi Onur'dan
itiraf bekledi.

Son 15 dakikada 15. gol!
Bu sezon son dakikalarda attığı gollerle dikkat çeken Fenerbahçe, dün gece yine bu geleneğini bozmadı. Bu sezon son 15 dakikada 14 gol bulan Sarı- Lacivertliler, Elazığspor'a karşı bulduğu golle bu rakamı 15'e çıkardı.