Güiza'ya goller iki eşinden

Fenerbahçeli Daniel Güiza'nın başı çocuklarının anneleriyle dertte. Biri dergiye çırılçıplak soyunurken, biri fuhuşta basıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2010 Güncelleme 22 Şubat 2010, 09:10
Güiza’ya goller iki eşinden

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, hiçbir şeyden çekmedi eşlerinden çektiği kadar! Daniel Güiza, Mallorca'da forma giydiği dönemde tanıştığı Rocia Aranda ile evlendi. Bu evlilikten bir çocuğu olan Güiza'nın yüzü, hiç gülmedi. Eşi Aranda'nın hızlı hayatıyla boğuşan Güiza, 7 yıllık birliktelikten sonra ayrıldı. Eski eşinin çıplak fotoğraları günlerce gazeteleri süsledi.

Tüm bu olayların ardından Güiza, 2007'de Nuria Bermudez'le evlendi. Ancak ünlü futbolcu, aradığı sakin hayatı bu kez de bulamadı. Nuria Bermudez de skandalları ile televizyon ve gazetelerin baş köşelerinde yer aldı. Daha önce canlı yayınlanan bir TV şovunda soyunan Bermudez, bununla da kalmadı. Bir televizyon programında tangasıyla çamur güreşi yaptı. Güiza, bu kadar renkli evlilik hayatına son noktayı koydu ve Bermudez'le ayrıldı. Skandal evlilik, 2008 yılında bitti ama yankıları devam etti. Nuria Bermudez, ünlü erkek dergisi Interviu'nun kapağına çırılçıplak poz verdi. Çocuğunun annesinin çıplak fotoğrafını gören ve yıkılan Güiza'ya asıl darbe annesinden geldi. Güiza'nın annesi, "Torunum oğlumdan değil, Roberto Carlos'tan olabilir" diye açıklama yaptı.

Güiza, Nuria'dan ayrılık nedenini ise "4 ay hiç seks yapmadık" diye açıkladı. Önceki gün ise Güiza'nın eski eşi ve çocuğunun annesi Nuria Bermudez'in fuhuş öncesi pazarlığı gizli kameraya takıldı. İspanya'da amacı fuhuş yapan ünlüleri kamuoyuna göstermek olan programda, adı açıklanmayan işadamı, Bermudez ile bir gece olabilmek için 60 bin euro verdiğini belirtti. 4 erkeğin, 5 kız için toplam 240 bin euroya anlaştıkları vurgulandı. İddiaları yalanlayan Nuria Bermudez ise "Biz sadece işadamlarına hosteslik yapmak için eve geldik" dedi.

PARA BASIYOR
29 yaşındaki Daniel Güiza, 2005-2006 sezonunda Getafe'ye transfer oldu. Yıllık 1.4 milyon euro kazandı. 2007-2008 sezonunda Mallorca'ya 5 milyon euro bonservis bedeliyle gitti ve 2 milyon euro kazandı. 2008 yılında Fenerbahçe'ye geçti. 14 milyon euro bonservis bedeli ile yıllık 3.5 milyon euro kazanıyor. Fenerbahçe ile 2012 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İŞTE GÜİZA'NIN HAYAT HİKAYESİ

SAHAYA YANSIR
Psikolog Şükrü Alkan: Futbolcuların aile içindeki psikoljik savaşları mesleki hayatlarını da sisler ve örter hale getirir. Güiza'nın bu üzgün hali, evliliklerindeki mutsuzlukla ilgili. Milyonlarca euro kazanan futbolcularda para, haz ilkesini çözmüyor. İlişkilerde para ön plana çıktığı zaman haz ilkesi yara alıyor ve insanlar hem mutsuz oluyor.


BU GELİNLİK 450 BİN LİRA

TURKCELL'DEN AKILLI MESAJ

KAÇAK SİGARAYA SIKI TAKİP

GAZA BASMAK İÇİN FIRSAT

CERRAHTI DÖNERCİ OLDU