Kansere doğal kalkan

ÇiN LAHANASI: Brokoli, karnabahar ve Brüksel lahanasının da içerdiği güçlü bir kanser savaşçısı olan brassinin içerir. Çin lahanasının bütün yararlarını görebilmek için haftada üç kez yenmesi gerekir.
ÇiLEK: Çileğin içindeki antioksidanlar kanserle mücadeleye yardımcı olur. Suyunu da sayarsak günde bir bardak tüketilmelidir.
ENGiNAR: Enginarda üç farklı kanser savaşçısı molekül vardır. Günde yarım enginar kalbi tüketin.
DiLBALIĞI: Bol miktarda omega-3 yağ asitleri ve az miktarda civa içerir. Haftada üç kere tüketilmesi öneriliyor.
PiŞMiŞ DOMATES: Çiğ domatese göre kanserle savaşta daha etkilidir. İkisinde de likopen bulunur ancak domatesi ısıtmak likopenin kimyasal yapısını değiştirir ve yararları vücuda daha hazır bir şekilde sunulmuş olur. Haftada 2-3 tane pişmiş domates yenmeli.