Kıvanç dolu sözler

“Kurt Efe” adında bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, babalığı anlattı: “Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum, bazen gözlerim dolarak bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Kıvanç dolu sözler

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün yüzü olduğu markanın lansmanında boy gösterdi. Gazetecilerle bir araya gelen Tatlıtuğ samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda 2 yaşına giren oğlu Kurt Efe'nin doğum gününü yakın arkadaşlarıyla bir araya gelerek kutlayan Tatlıtuğ, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Evlat, bambaşka bir duygu, onun gelişimi bizi de büyütüyor ve geliştiriyor. Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum, bazen gözlerim dolarak bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum" diye cevap vererek samimi açıklamalarda bulundu.

"RESTORAN AÇABİLİRİM"
Paylaştığı yemek videoları da çok konuşulan Tatlıtuğ, "Biliyorsunuzdur aşçılık eğitimi aldım, hobi olarak yapıyorum. Arkadaşlarıma yemek yapmayı, onlara yedirmeyi, içirmeyi seven bir adamım. Ama bu durum ilerde restoran açmaya kadar gider mi bilemiyorum, zaman gösterir" dedi. Tatlıtuğ, gazetecilerin "2. çocuk düşünüyor musunuz?' sorusuna ise "Kısmet diyelim, hep iyi niyetli düşüncelerimiz var" diye cevap verdikten sonra gazetecilere teşekkür ederek oradan ayrıldı.

KIRGINLIK YOK!
Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ile küs olduğunu dair haberlere ise şöyle cevap verdi: "Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Çünkü dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN