Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a ilk tebrik terör devleti İsrail’den: Dışişleri Bakanı Israel Katz Başkan Erdoğan’ı hedef aldı! Türkiye düşmanları sıraya girdi

Türkiye’de yerel seçim sonuçlarının sayımı devam ederken başkent Ankara ve İstanbul’da oy oranları ile önde olan CHP’li Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na ilk tebrik terör devleti İsrail’den geldi. İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı topa tutarken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı tebrik etti. Katz'ın ardından Türkiye düşmanlığı ile bilinen Hollandalı siyasetçi Geert Wilders ve ABD derin devletinin yayın organı Foreign Policy Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 23:24 Güncelleme 01 Nisan 2024, 00:47
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a ilk tebrik terör devleti İsrail’den: Dışişleri Bakanı Israel Katz Başkan Erdoğan’ı hedef aldı! Türkiye düşmanları sıraya girdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de yerel seçimlerin ardından ilk sonuçlar belli olurken başkent Ankara ve İstanbul'da başı çeken CHP'ye ilk tebrik telefonu terör devleti İsrail'den geldi.

EKREM VE MANSUR'A TERÖR DEVLETİNDEN TEBRİK

İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, yerel seçim sonuçları açıklanırken CHP'nin adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı tebrik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'I HEDEF GÖSTERDİ

Soykırımcı İsrail'in dışişleri bakanı, X hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye'de yerel seçimler Erdoğan'ın adayları için yenilgiyle sonuçlandı. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ve Ankara'da Mansur Yavaş'a tebrikler. Bu Recep Tayyip Erdoğan'a açık bir mesaj: İsrail'e saldırmak artık işe yaramıyor, yeni malzemeler bulması gerekli." İfadelerini kullandı ve Başkan Erdoğan'ı açıkça hedef gösterdi.

TÜRKİYE DÜŞMANLARI SIRAYA GİRDİ

Terör devleti İsrail'in ardından bir hamle de Türkiye düşmanlığı ile bilinen Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'dan geldi. Wilders, X hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Erdoğan'ı hedef ald. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un seçim afişlerinin indirildiği bir videoyu paylaşan Wilders, "Kurum'dan Atatürk'e. İstanbul'da devrim!" ifadelerini kullandı.

Amerikan derin devletinin yayın organı Foreign Policy'de editör olan Vanessa H. Larson da aynı videoyu X hesabından paylaştı ve "İstanbul AKP adayı Murat Kurum'un imajının yerini Atatürk'ün aldığı Türkiye seçimlerine ilişkin inanılmaz görsel" ifadelerini kullandı.