Bu kadarına da pes! Brezilyada kredi alabilmek için ölü amcasını bankaya götürdü | O anlar kamerada

Brezilya'da görenleri şoke eden bir olay yaşandı. Genç bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği adamı kredi başvurusu yapmak için bankaya götürdü. Banka çalışanları, yaşlı adamın normal görünmediğini fark ederek polise ihbarda bulundu. Sosyal medyaya düşen görüntüler şok etkisi yarattı.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2024, 11:50 Güncelleme 17 Nisan 2024, 12:00
Bu kadarına da pes! Brezilyada kredi alabilmek için ölü amcasını bankaya götürdü | O anlar kamerada

İÇİNDEKİLER

Brezilya'da bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği adamı kredi başvurusu yapmak için bankaya götürdü.

Rio de Janeiro'da yaşanan olayda bir kadın, 17 bin real yani 3 bin 400 dolar tutarında kredi çekmek için yaşlı bir adamın ölüsünü bankaya götürdü.

Brezilya basınında haberlere göre banka çalışanları olayı videoya çekerek polisi aradı.

CESEDİN KAFASINI DİK TUTUM İMZA ATTIRMAYA ÇALIŞTI
Adı Erika de Souza Vieira Nunes olduğu öğrenilen kadın, sandalyede oturan yaşlı bir adamın yanında dururken adamın kafasını dik tutmaya çalıştı.

Kadının adama doğru, "Amca, dinliyor musun? Kredi sözleşmesini imzalaman gerekiyor. İmzalamazsan parayı alamayız çünkü senin adına imzalayamam" sözlerini kullandığı iddia edildi.



Bir banka çalışanı tekerlekli sandalyede oturan adamın renginin iyi görünmediğini fark ederek kadına iyi olup olmadıklarını sordu.

Kadın ise amcası olduğunu iddia ettiği adamın iyi olduğunu ve genelde konuşmadığını iddia etti.

BİRKAÇ SAAT ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ
Banka çalışanları kısa süre sonra polisi aradı ve daha sonra polis, kimliği 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga olarak tanımlanan adamın birkaç saat önce öldüğünü belirledi.



YAŞLI ADAMIN ÖLÜMÜ ARAŞTIRILACAK
Polis, kadının aslında yeğeni olup olmadığı ve dolandırıcılık girişimine başka kişilerin katılıp katılmadığı da dahil olmak üzere yaşlı adamın ölümünü araştıracaklarını söyledi.

Kadın gözaltına alınırken yaşlı adamın cenazesi yetkililer tarafından incelenmek üzere morga kaldırıldı.