Provokasyon çetesi işbaşında!

Türkiye'de özellikle son birkaç ay içerisinde provokasyona hız verildi. Bazı kendini bilmezin gerçekleştirdiği olayları Batı medyası ve işbirlikçileri ülke geneline yayılmış algısı oluşturmak için çırpınıyor. FETÖ tetikçileri ise sosyal medya üzerinden trol hesaplarla 'şeriat geliyor' 'Türkiye'de özgür değiliz' algısı vermek için halkı kışkırtmaya çalışıyor.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 20:44
Provokasyon çetesi işbaşında!

İÇİNDEKİLER

Suriyeli mülteciler ve Türk milleti arasında bir kargaşa yaratmak için yapılan kışkırtmalar tutmayınca, Türkiye'de baskı ve kısıtlamalar varmış gibi göstermek için ulusal ve uluslararası medya 'kıyafet' üzerinden algı operasyonuna başladı. Bugün ise Maçka Parkı'nda özel güvenlik görevlisinin bir kadının kıyafetine müdahale etmek istemesi gündem oldu ardından ise Şanlıurfa Siverek'te Atatürk heykeli provokasyonuyla karşı karşıya kaldık.

PROVOKASYONA ORTAK OLDULAR
Bütün bu provokasyonların ardından ise küresel çapta yayın yapan medya ile içimizdeki bazı yayın organları anında provokasyona ortak oldu. Birkaç kendini bilmezin yaptığı olayları sanki ülke genelinde varmış gibi gösteren yayınlar yapan bazı medya organları algı operasyonuna hız verdi. Doğan medyası, Sözcü ve Cumhuriyet olayları farklı yerlere çekerek provokatörlerin gerçekleştirmek istedikleri algıya destek verdi.



Amerikan Forbes dergisi de "Türkiye, kadınlar için en tehlikeli 10 yerden biri" başlığıyla skandal bir habere imza attı






ATATÜRK HEYKELİNE SALDIRANIN AKLI DENGESİ BOZUK ÇIKTI
Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde bulunan Atatürk heykeline tahra ile saldırarak heykele zarar veren şahıs hakkında açıklamada bulundu. Valilik, Cumhuriyet Meydanı'ndaki heykele yönelik saldırıyı gerçekleştiren Siverek doğumlu M.M. adlı şahsın çevreden edinilen ilk bilgilere göre akli dengesinin yerinde olmadığını belirterek, "Kolluk kuvvetlerince olaya anında müdahale edilerek, Atatürk heykeline zarar verilmesi engellenmiştir. Gözaltına alınan şahıs hakkında adli ve idari işlemler devam etmekte olup, gelişmeler Valiliğimizce yakından takip edilmektedir" ifadelerini kullandı.

BU SALDIRGANLAR KİM İYİ ARAŞTIRILSIN
Son aylarda toplum içerisinde kargaşa yaratmak isteyen ajanlar bir bir yakalanırken, sosyal medya kullanıcıları da bu olayların art arda gelmesi tesadüf karşılanamaz yorumunda bulundu ve provokayonların arkasında kimlerin olduğu iyi araştırılmalı çağrısında bulundu.

ANKARA'DAKİ OLAYLARDA 8 AJAN YAKALANMIŞTI
Ankara Valisi Ercan Topaca, 'Son dönemde Yenimahalle, Mamak ve Altındağ ilçelerimizde yaşanan sorunların arkasında mahallelerimizin içine kadar gelip dolaşarak halkımızın arasına fitne sokmaya çalışan yabancı ajanlar ve misyonerler var. Geçen hafta içerisinde Suriyelilerin yoğun olduğu Altındağ tarafında yakaladığımız sekiz kişiyi sınır dışı ettik.' açıklamasında bulunmuştu.

YİNE AYNI MEDYA GRUPLARI SURİYELİLER ÜZERİNDEN PROVOKASYONA KALKIŞMIŞTI