CHP fondaşı kanalda kirli ortaklık itirafı! Terör uzantısı DEM Parti'nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç: CHP ile ilişkisi olan partiyiz

CHP koltuğuna oturduğu ilk gün terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'a selam çakan, Türkiye düşmanlarının elini öpen ve yerel seçimlerde terör partisi DEM'in yol arkadaş olan Özgür Özel'in kirli ortaklığı bir kez daha gözler önüne serildi. Terör uzantısı DEM Parti’nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç, CHP fondaşı KRT’de kirli birlikteliği itiraf etti. Kılıç, "İttifak yaptığımız, kent uzlaşısı yaptığımız yerlerde tabi ki sürecin bir parçası, sürecin paydaşı da CHP’dir. Bunu gizleyecek ya da sakınacak bir durum bizim açımızdan. CHP için varsa onu bilemem” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 07 Mart 2024, 22:28 Güncelleme 07 Mart 2024, 22:44
CHP fondaşı kanalda kirli ortaklık itirafı! Terör uzantısı DEM Parti’nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç: CHP ile ilişkisi olan partiyiz

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız günlerde 'kent uzalaşısı' maskesi altındaki CHP ve terör partisi DEM arasındaki kirli ortaklık katmerlenerek büyümeye devam ediyor.



CHP FONDAŞI KRT'DE İTİRAF ETTİ
Terör uzantısı DEM Parti'nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç, CHP fondaşı KRT'de kirli birlikteliği bir kez daha itiraf etti.

Terör uzantısı DEM Parti’nin Grup Başkanvekili Gülistan KılıçTerör uzantısı DEM Parti’nin Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç

"CHP İLE İLİŞKİSİ OLAN PARTİYİZ"
Kılıç, "Herkes kendi durduğu yeri kendi partisini ifade eder. Ama şunu söyleyelim biz kurumsal olarak CHP ile ilişkisi olan bir partiyiz. Bugün değil geçmiş dönemde görüştük şimdi de görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.



"BUNU GİZLEYECEK BİR DURUM YOK"
Sözlerinin devamında Kılıç, "İttifak yaptığımız, kent uzlaşısı yaptığımız yerlerde tabi ki sürecin bir parçası, sürecin paydaşı da CHP'dir. Bunu gizleyecek ya da sakınacak bir durum bizim açımızdan. CHP için varsa onu bilemem" dedi.

CHP'Lİ ATICI DA İTİRAF ETMİŞTİ
Öte yadan geçtiğimiz günlerde (02.03.2024) CHP'li Aytuğ Atıcı da kirli ortaklıkğı itiraf etmişti. Atıcı katıldığı canlı yayında, "Şimdi birkaç şeyden daha bahsetmek istiyorum. (DEM Parti ile ) Biz açık açık ittifak yaptık. Bunun daha ötesi yok ki. Kent uzlaşısı çerçevesinde açık seçik, herkesin gözü önünde ittifak yaptık. Biz kent uzlaşısı çerçevesinde uzlaşıya vardık demiyor muyuz? Gizli İttifak tabi ki değil, kimse gizleyemez zaten. Gizli İttifak nerede yapıldı? Zafer Parti'de yapıldı, dünya başımıza yıkıldı.Esenyurt'ta yaşanan, Mersin'de yaşanan, Akdeniz'de yaşanan bir işbirliğidir. Kent uzlaşısı adı altında elbette ki bir işbirliği yapılmıştır. Keşke daha çok yerde yapılsaydı. Bu gizli değil, açık seçik yapılmış bir ittifak" ifadelerini kullanmıştı.