CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu ti'ye alan reklam filmi büyük beğeni topladı: Aramızda kalsın DEM'li bir tatile çıkıyorsun

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptığı yeni reklam filmini sosyal medyada büyük beğeni topladı. Reklam filmde, Ekrem İmamoğlu’na bir görevlinin çay getirdiği ve “Buyurun Başkanım, DEM’li çayınız” dediği an dikkat çekti. Öte yandan MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlanan animasyon filimde ise Ekrem İmamoğlu'nun vaatler fena ti'ye alındı.

Giriş Tarihi 22 Mart 2024, 01:27 Güncelleme 22 Mart 2024, 01:32
CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu ti’ye alan reklam filmi büyük beğeni topladı: Aramızda kalsın DEM’li bir tatile çıkıyorsun

İÇİNDEKİLER

5 yıllık görev sürecinde İstanbul'u ve İstanbulluları hizmetsizliğe mahkum ederek tatil tatil gezen, 31 Mart yerel seçimlerinde de 'kaybeteceğiz' korkusuyla PKK'nın siyasi uzantsı DEM ile ortaklığa imza atan CHP'li Ekrem İmamoğlu sosyal medyada alay konusu oldu.



BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Bu bağlamda Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, CHP'li Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada büyük beğeni toplayan bir reklam filmi hazırladı.


"ARAMIZDA KALSIN DEMLİ BİR TATİLE ÇIKIYORSUNUZ"
Reklam filmde, belediyenin rutin işlerini yürütmek için Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi sistemine giriş yapmaya çalışan Ekrem İmamoğlu, kullanıcı adını kullanarak sisteme giriş yapmaya çalışıyor.



Ancak sistem yöneticisi artık Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum olduğu için sisteme giremiyor. Kullanıcı adını İmamoğlu olarak yazan Ekrem İmamoğlu, şifre bölümüne Cumhuriyet'in 6 temel ilkesi olan milliyetçilik ve halkçılık gibi kelimeleri giriyor ancak başarılı olamıyor.



Birden fazla şifre girdiği için bu kez de sistem görsel doğrulama istiyor. Ekrem İmamoğlu, görsel doğrulama için sorulan "en çok sevdiğiniz tarihi karakter" sorusuna Rum Patriği'nin fotoğrafını seçerek yanıt veriyor.



Ekrem İmamoğlu üst üste başarısız giriş denemesi yaptığı için sistem kilitleniyor ve sistem yöneticisine başvurulması uyarısı çıkıyor. Sistem yöneticisinin ise Murat Kurum olduğu görülüyor. Videonun başında Ekrem İmamoğlu'na bir görevlinin çay getirdiği ve "Buyurun Başkanım, DEM'li çayınız" dediği duyuluyor.



YERİNE GETİRMEDİĞİ VAATLER ANİMASYON FİLMİNE KONU OLDU
Öte yandan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yerine getiremediği vaatleri de animasyonlara konu oldu.

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlanan animasyon filminde, Ekrem İmamoğlu'nun, "5 yılda ülkenin deprem sorununu çözeceğim" diye verdiği vaat soruldu.



İmamoğlu'nun ise "Beş demedim, baş dedim. Büyükbaş" diyerek verdiği yanıt alay konusu oldu.


BİZ TEMELİ DEREYE ATARDIK"
"Temelini attığınız metro sayısı kaçtır?" sorusu sorulduğunda ise İmamoğlu'nun yanıt olarak verdiği Temel ile Dursun fıkrası da gündem oldu. İmamoğlu'nun "biz temeli dereye atardık" dediği görülüyor.


DİKKAT ÇEKEN ONGUN DETAYI
Deniz altı projeniz vardı o ne durumda? Sorusuna ise "Test çalışmalara başladık. Hatta Ongun yüzerek geldi." ifadeleri yer alıyor.

"100 bin konut yapacağınız sözünüz vardı? O çalışmalar ne aşamada" sorusuna ise "100 bin konut kişilik maket konut yaptık," iktidar bizim kıymetimiz bilemiyor" dediği görüldü.



"PARDON ADIN NEYDİ?"
Videoda, "Ekrem bey, gafile kelam nafile kelamdır. Verdiğin sözleri unuttun, 31 Mart'ta da İstanbul adını bile anmayacak" mesajı net bir şekilde verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN