İslam düşmanından yazar Taceddin Kutay ve kızına sözlü taciz! Minik çocuğun ilahi söylemesi zoruna gitti

Son günlerde İslam'a ve müslümanların kutsal değerlerine alçakça saldıranlar ortaya çıkmaya başladı. İstanbul Göztepe'de Yazar Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızı, sokakta ilahi söylediği için sözlü tacize uğradı. Minik kızın yanına gelerek, "Bunları size anaokulunda mı öğretiyorlar?" diye soran kadın, daha sonra “El kadar çocukların beynini bu saçmalıklarla yıkıyorsunuz. Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız” şeklinde skandal sözler sarf etti. Kutay'ın polisi çağırması üzerine şahıs, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de Eskişehir'de elinde Kelime-i Tevhid bayrağı açan olan Erzincanlı genç, bir azınlığın sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2024, 23:03 Güncelleme 29 Nisan 2024, 23:44
İslam düşmanından yazar Taceddin Kutay ve kızına sözlü taciz! Minik çocuğun ilahi söylemesi zoruna gitti

İÇİNDEKİLER

İslamofobi giderek artıyor. Son olarak Akşam Gazetesi Yazarı Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızı İstanbul Göztepe'de sözlü tacize uğradı Kutay'ın küçük kızı ilahi söylediği anları hazmedemeyen bir kadın tarafından "Bunları size nerede öğretiyorlar anaokulunda mı?" sözleri ile taciz edildi.



Taceddin Kutay sosyal medya hesabından taciz eden kadının görüntülerini şu ifadeler ile paylaştı:
6 yaşındaki kızım Fulya Göztepe'de yürüyorduk. İlahi söylemek istedi ve ey aşıkı dildade okumaya başladı. Lailahe illallah Muhammedurrasulullah derken videodaki kadın yanımızdan geçiyordu. Durdu ve Fulya'ya "bunları size nerede öğretiyorlar anaokulunda mı?" diye sordu.



Ben öğretiyorum dedim. "El kadar çocukların beynini bu saçmalıklarla yıkıyorsunuz. Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız" dedi. Hemen polisi aradım, kaçmaya başladı. Elimde üç çanta kucağımda Fulya evine kadar takip ettik; polis geldi, şikayette bulunduk. Bu gemi azıya almışlık, şuursuzluk sokak ortasında altı yaşında çocukları sözlü taciz etmeye kadar vardı. Varın gerisini siz hesap edin.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de elinde Kelime-i Tevhid bayrağı olan Erzincanlı genç, bir azınlığın sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı.
Erzincanlı genç, "Abi, üstünde Allah Muhammed" yazıyor diye açıklama yapmak zorunda kaldı. Küfür ve hakaret eşliğinde darp edilen genci savunanların olmamasıysa dikkat çekti.



AKILALMAZ TEHDİT
Müslüman genci tehdit eden gözü dönmüş provokatör küfürler yağdırarak, "10'a kadar sayıyorum bırakacaksın." dedi.



İSLAM'I VE MÜSLÜMANLARI HEDEF ALIYORLAR
İslam'ı ve Müslüman vatandaşları hedef alan provokatörler son olarak 1 Ocak 2024 sabahı Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atmıştı.

Aydemir'in milliyetçi ve muhafazakar olduğu öğrenilirken yaşanan hain saldırı günlerce gündemin ilk sıralarında yerini almıştı.



Filistin'e destek mitinginde "Kelime-i Tevhid" bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'i "sen Arap sevicisin" diyerek yumruklayan Ege Akersoy isimli provokatör hakkında karar 21 Şubat'ta açıklandı. Akersoy'un kasten yaralama suçundan 2 bin TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi ve hükmün açıklanması geri bırakıldı.

KELİME-İ TEVHİD NE ANLAMA GELİYOR?
İslam dininin temelini ve imanın esaslarını ifade eden Kelime-i Tevhid, "Lâ ilâhe illallâh Muhammedü'r-Rasûlullah" ifadeleriyle okunuyor. İslâm'ın temel ilkesini oluşturan Kelime-i Tevhid, "Allah'tan başka ilah yoktur, Muhammed Allah'ın elçisidir" anlamını taşıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN