1'inci Filistin Kitap ve Kültür Günleri Taksim Cami ve Sanat Merkezi'nde tüm kitap severlere kapılarını açıyor

Filistin Kitap ve Kültür Günleri'ne sayılı günler kaldı. Taksim Camii ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan Filistin Kitap ve Kültür Günleri'nde 50'den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı ile bine yakın Filistin'le ilgili yayın sergilenecek. Filistin Kitap ve Kültür Günleri ne zaman? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Kasım 2023, 00:05 Güncelleme 24 Kasım 2023, 00:05
1’inci Filistin Kitap ve Kültür Günleri Taksim Cami ve Sanat Merkezi’nde tüm kitap severlere kapılarını açıyor

İÇİNDEKİLER

İşgal altında olan Filistin, insanlığın kanayan yarası haline geldi. Yıllardır devam eden zulme, dünya artık tepkisiz kalmıyor. Pek çok ülkede Filistin'e destek olmak için meydanlar dolup taşıyor.

Öte yandan kültür sanat günleriyle de Filistin halkının sesi olmak için bine yakın eser 1'inci Filistin Kitap ve Kültür Günleri'nde sergilenecek. 50'den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşu Hanzala'nın sırtını dönmesi için eserlerini kitap severlerle buluşturacak.

FİLİSTİN KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİ NE ZAMAN NEREDE?
50'den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı ile bine yakın Filistin'le ilgili yayının sergileneceği 1'inci Filistin Kitap ve Kültür Günleri 2-3 Aralık 2023 tarihinde Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN