Mehmed Fetihler Sultanı'na Diriliş Ertuğrul'dan sürpriz transfer! 10 yıl sonra ilk kez...

Mehmed Fetihler Sultanı TRT ekranlarının yeni yapımlarından biri olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Miray Yapım imzalı dizi yeni sezonunda da ekranlara sürprizlerle gelmeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna katılan usta bir oyuncuyla daha güçleniyor. Mehmed Fetihler Sultanı, Diriliş Ertuğrul'dan sürpriz bir transfere imza attı. Usta oyuncu Diriliş Ertuğrul'dan sonra yine tarihi bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 12:00 Güncelleme 26 Nisan 2024, 12:00
Mehmed Fetihler Sultanı’na Diriliş Ertuğrul’dan sürpriz transfer! 10 yıl sonra ilk kez...

İÇİNDEKİLER

Mehmed Fetihler Sultanı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden birisi dizinin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde de sevilen bir karaktere hayat vermişti. İşte o isim!

YENİ İSİM BELLİ OLDU

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna katılan Serdar Gökhan, seyirci karşısına Evrenosoğlu karakteriyle çıkacak. Gökhan, 2014 yılında başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı.

Oyuncunun diziye katılmasıyla birlikte, izleyicilerin merakla beklediği yeni gelişmelerin kapıları aralanıyor.

9. bölüm itibariyle diziye dahil olacak olan Serdar Gökhan'ın performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Serkan Çayoğlu'nun başrolünde olduğu Mehmed Fetihler Sultanı, Osmanlı'nın büyük hükümdarı Şehzade Mehmed'in tahta çıkışını konu alıyor.

İstanbul'un fethine giden sürecin detayları izleyicilere aktarıyor. Dizi tarihi bir yolculuğa çıkararak seyircileri geçmişin derinliklerine götürüyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Murad'ın beklenmeyen vefatıyla beraber Osmanlı sarayı ve halkı yasa bürünmüş, devlette yeni bir sayfa açılmıştır.

Çandarlı, İshak'ın bütün karşı koymasına rağmen Mehmed'e tahta geçmesi için haber gönderecek. Mehmed babasının vefat haberini aldıktan sonra hızla çerileriyle ile yola çıkar. Kendisine karşı kurulabilecek planlara karşı da ihtiyatlı davranır, attığı her adımı dikkatle atar.