Barış Arduç eşi Gupse Özay'ı öve öve bitiremedi! 'Dünyanın en hoş kadını ile beraberim'

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç eşi Gupse Özay’ı öve öve bitiremedi. Arduç, “10 yılı aşkındır dünyanın en hoş kadınıyla beraberim” diyerek gönülleri fethetti.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 07:01 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:05
Barış Arduç eşi Gupse Özay’ı öve öve bitiremedi! ’Dünyanın en hoş kadını ile beraberim’

İÇİNDEKİLER

'Deliha' film setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, Temmuz 2020 tarihinde Çeşme'de evlendi.

Barış Arduç, yüzü olduğu hazır giyim markasının toplantısında basın mensuplarının sorularıyla adeta terledi.

Arduç, "Oyunculukta yakışıklılığın avantajını gördünüz mü?" sorusu üzerine kendinden örnek vermeyip şöyle konuştu: "Yani bilmiyorum, başkalarına sormak lazım ama şöyle bakıyorum meseleye; fiziksel avantaj tabii ki bir avantaj, adıyla da müsemma. Kendi mesleğinde yeterince mesai harcamadığınız müddetçe o gelip geçici bir avantaj olarak kalır."

"BİRBİRİMİZİ DESTEKLİYORUZ"
Arduç, "O zaman dezavantajını daha çok eşiniz Gupse Özay görüyordur" hatırlatması üzerine, "Esasında dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" cevabıyla eşine iltifatta bulunurken, evli bir çift olarak birbirlerine ne kadar müdahalede bulunduklarıyla ilgili olarak "Biz kendi hayatlarımıza çok müdahil insanlar değiliz, on yılı aşkındır beraberiz. Tabii ki bir fikir verme durumu var, ikimiz için karşılıklı neyin içinde mutlu ve neşeliysek birbirimize her anlamda, sadece giyim kuşam değil, hep destek veriyoruz" açıklamasında bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN