Brezilya basını Diego Costa’ya çubukluyu giydirdi bile! Fenerbahçe'den kıran kırana Costa pazarlığı

Fenerbahçe 33 yaşındaki Brezilyalı golcü Costa transferinde ciddi mesafe kat etti. Costa 2.5 yıllık garanti sözleşme istiyor. İhtiyatlı davranan Fenerbahçe yönetimi ise önce 6 aylık sözleşme sonrasında da opsiyonun devreye girmesinden yana. Görüşmeler devam ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2022 Güncelleme 05 Şubat 2022, 06:58
Brezilya basını Diego Costa’ya çubukluyu giydirdi bile! Fenerbahçe’den kıran kırana Costa pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminde hem kadrosunu güçlendirmek hem de önümüzdeki sezonun güçlü kadrosu için ilk adımları atmak isteyen Fenerbahçe, bir dünya yıldızına kancayı takmış durumda.

Fenerbahçe, Brezilya Ligi takımlarından Atletico MG takımı ile olan sözleşmesi ocak ayında sona eren Diego Costa için ciddi bir mesai harcıyor.

Brezilya basınına göre Diego Costa Fenerbahçe ile anlaşmış durumda. Ancak gelen son bilgilere göre bazı pürüzler de var. 33 yaşındaki Diego Costa, Fenerbahçe'den 2.5 yıllık garanti sözleşme talep ediyor.

Sarı-Lacivertli yönetim ise böyle bir riski almak istemiyor.

Sarı- Lacivertli kurmaylar önce 6 aylık bir sözleşme ardından da opsiyon maddesinin devreye girmesini istiyor. Bir başka deyişle Fener yönetimi Diego Costa'nın önce çubuklu forma altındaki performansını görmekten yana.

Oyuncunun menajeri ile görüşmelerin devam ettiği önümüzdeki hafta içinde müspet ya da menfi kesin durumun ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

İSPANYA İÇİN OYNADI
Aynı
zamanda İspanya vatandaşlığı da bulunan 33 yaşındaki Diego Costa, 24 kez giydiği İspanya Milli Takım forması ile 10 kez fileleriz havalandırdı.

DÜMENİ KADIKÖY'E KIRDI
33 yaşında ve 1.86 boyunda olan Diego Costa, daha önce Atletico Madrid, Chelsea, Rayo Vallecano gibi takımların formasını giymiş ve piyasa değeri 60 milyon Euro'yu bulmuştu